« Mijn NederlandHey, Paula! »

  Het is niet vet, Martijn!

  25-07-07

    13:53:10, by S p r k .   , 350 words  
  Categories: Categorie-loos

  Het is niet vet, Martijn!

  M'n IKEA bank is gebracht. Een dag te vroeg zelfs! Op zondagochtend belde ineens een meneer om te vragen of hij vandaag al de nieuwe bank kon brengen. Dikke prima! Wel jammer dat ik hem moest helpen met de bank uit de auto tillen enzo, het regende echt KEIhard toen hij kwam. Maar ach, small price to pay. Om niet meteen mijn pas geverfde gang te verneuken heb ik het pakket maar op de galerij uitgepakt enzo. De bank zit prima, maar ruikt wel erg naar 'nieuw meubilair'. Gaat wel over.

  Er heeft beneden in onze hal dus één of andere hond wildgepoept. Dat ligt er nu al bijna een week. Een week! Dat is toch belachelijk? Als je hond ergens BINNEN poept, dan ruim je dat toch even op? We zitten hier niet in Alphen a/d Rijn of de Bijlmer! Misschien moet ik maar even een briefje op het gemeenschappelijke prikbord hangen.

  Zondag heb ik geluncht en gehangen met Sven. Die is deze week overgekomen vanuit Praag om zijn verjaardag te vieren (hij is alleen helemaal niet jarig ofzo) enzo. Maandag heb ik geluncht met Maurits in een nieuw tentje waar ik over had gelezen op iens.nl. Erg fijn, niet duur, prima locatie, etc. We zijn er zelfs twee keer naartoe geweest.

  's Avonds heb ik een frisse zomerse lentesalade voor Maurits gemaakt (hij mocht alles in stukjes snijden), besloot ik dat ik misschien toch eens een slacentrifuge moet kopen, en heb ik hem Hey, Paula laten zien. Verder zijn maandagavond de volgende quotes ontstaan:

  ,,It's not ok."
  Hoe: zacht uitgesproken, hoofd schuddend, eventueel met ogen dicht
  Oorsprong: Paula Abdul die haar assistentes berispt voor inpakken van de verkeerde broek

  ,,They're not here... They're not here. They went somewhere - but they're not here..."
  Hoe: zacht uitgesproken, hoofd schuddend, eventueel met ogen dicht
  Oorsprong: Paula Abdul die niet de juwelen onder ogen krijgt die ze eerder onder ogen had gekregen

  Bonus-quote:
  ,,Het is niet vet, Martijn!"
  Hoe: hysterisch & manisch, met enige teleurstelling en verbazing
  Oorsprong: Maurits was niet tevreden over de 35%-off boterkoekreepjes die ik had gekocht

  No feedback yet