« Dit is mijn droom, ik zie er FANTASTISCH uit!Ontelbaar veel leuker dan in m'n eentje in mijn slipje tv-series kijken met een zak Dorito's en een bakje crème fraiche »

  Ik had misschien beter niet dat grapje kunnen maken over dat alle dieren dood moeten en dat we alle natuur moeten asfalteren.

  17-11-10

    18:17:31, by S p r k .   , 849 words  
  Categories: Categorie-loos

  Ik had misschien beter niet dat grapje kunnen maken over dat alle dieren dood moeten en dat we alle natuur moeten asfalteren.

  Ik werd een paar maanden geleden op een avond aangesproken op een site...

  Oh, eerst even een korte inleiding: ik zit tegenwoordig op een nichesite voor 'bears' en mannen die daar op vallen. Dus je hebt 'bears' (behaarde mannen), 'cubs' (wat jongere behaarde jongens), 'chubs' (dikke mannen) en 'chasers' (mannen die op dikke mannen vallen). Want 'je moet je kansen spreiden om je benen te spreiden' zoals een vriendin van me onlangs zei. Ik vind die site héél handig, maar het is wat lastig want het aanbod in Nederland is nogal beperkt (een bekende Nederlandse komiek zit er wel op, gewoon met een foto van z'n tanoekoe!). Maar ik doe m'n best om die nichesite zoveel mogelijk uit te buiten en om daarbij vooral de toeristenmarkt aan te boren. Want die meiden zijn na een week of twee weer lekker het land uit zodat je ze niet de hele tijd tegen hoeft te komen tijdens uitgaan. Niet dat ik zo vaak uitga, maar toch. Het is een ingewikkeld systeem, maar je moet íets!

  Ik werd op een avond dus aangesproken op die site, door een 'chaser'*, die een paar daagjes in Amsterdam was. Ik dacht 'waarom niet' en hij zat ook nog vlakbij, dus ging ik bij hem langs en het was erg leuk. De dag erna vroeg hij of ik mee ging lunchen, dus hebben we broodjes bij de V&D gehaald en buiten opgesmikkeld. Daar kwamen we er ook achter dat we veel overlap hebben qua muzieksmaak, dus dat is wel weer erg leuk. We konden het goed met elkaar vinden, en het is ook weleens fijn om het idee te hebben dat je echt een beetje versierd wordt door iemand. Later die week hebben we elkaar veel muziekjes laten horen. De dingen die hij me liet horen stonden me geenzins tegen, dat viel me alweer reuze mee. Ik geloof niet dat ik verliefd op hem ben, maar het idee dat je dus toch wel iemand tegen kunt komen die jou ook leuk vindt en waarbij je niet helemaal onzeker hoeft te zijn over de dingen waar je normaal gesproken standaard altijd onzeker over bent, is wel erg fijn.

  * ik heb er even expres niet bijgezet hoe hij heet of waar hij precies vandaan komt en wat hij precies doet, dan weet je dat

  Hij is heel erg links, kennelijk, dus ik had misschien beter niet dat grapje kunnen maken over dat alle dieren dood moeten en dat we alle natuur moeten asfalteren :S Daarnaast is hij ook nog eens vegetariër. Dat is ook meteen een goede reden om niet met iemand samen te willen wonen vind ik; óf ze dwingen je de hele tijd om zonder vlees te koken, óf ze zijn lang niet zo vegetarisch als je denkt en voor je het weet is je theeworst-voorraad op! Hij vond het fijn dat we allebei totaal geen koffie drinken, maar hij is verslaafd aan melk. Toen ik zei dat ik vroeger bijna over m'n nek ging als m'n vader melk had gemorst op tafel en ik dat moest opvegen, zei hij "Oh, dan kunnen we denk ik niet trouwen". We pestten elkaar een beetje, maar niet zoals de Chileen waarmee ik jaren geleden heb gedate en ik elkaar pestten. Als de Chileen en ik bij elkaar waren gebleven, weet ik zeker dat we elkaar op een gegeven moment van de fiets zouden proberen te duwen.

  Nadat hij terug is gegaan naar z'n eigen land hebben we wat 'gesmst' via WhatsApp, maar onlangs was 'ie weer in Nederland. Ik heb hem twee keer gezien, maar er is verder niets gebeurd. M'n libido is überhaupt aan de lage kant tegenwoordig (misschien komt het door de medicijnen die ik slik om migraine te voorkomen, misschien door het feit dat de spanning minder is omdat het niet meer onontgonnen gebied is, of misschien ook wel omdat ik gewoon heel oud aan het worden ben) dus ik had weinig trek in horizontale avonturen, zal ik maar zeggen. Er was een heel gedoe met welke film we zouden zien en of we eerst zouden gaan eten of pas erna, waardoor we ik denk drie keer de hele stad door zijn gefietst. Maar goed, het regende niet (hard).

  Uiteindelijk hebben we bij Levant gegeten, dat Turkse restaurant waar ik ook een keer mijn verjaardag gevierd heb (dat was toen trouwens ook al een surprise party!). Daarna hebben we bij mij thuis een film gekeken waarbij hij halverwege in slaap is gevallen. Toen de film eenmaal was afgelopen waren we allebei erg moe en ben ik naar bed gegaan en hij naar 'huis' (nouja, de kennis waar hij logeerde).

  Op die zaterdag hebben we elkaar ook nog gezien en dat was heel erg leuk. We hebben geluncht en we zijn naar Centraal Station gegaan om een ticket voor hem te kopen (hij was op doorreis naar Brussel). Oh en we hebben ook nog de állerbeste chocoladetaart EVER gegeten. Je komt wel gelijk 3 kilo aan, maar ach, het is weer wintertijd dus je kunt het allemaal verbergen onder truien en andere kledinglaagjes!

  No feedback yet