« komt een man bij de dokter of je het even opruimtSo lady! »

  Ik proef ook tomaat.

  29-07-07

    05:09:31, by S p r k .   , 667 words  
  Categories: Categorie-loos

  Ik proef ook tomaat.

  Vandaag was echt een hele leuke dag!

  Goed - ik schreef die zin en toen bedacht ik dat ik wel trek had in een glaasje ranja. Dus liep ik naar mijn keuken, en daar stond mijn boodschappentas, helemaal onuitgepakt. Dus een pak yoghurt, kipsalade, ossenworst en 3 diepvriespizza's hebben van 19:00 uur 's avonds tot 05:00 uur 's ochtends niet in de koelkast gestaan. Volgens mij kan ik dat allemaal beter weggooien. Dat is wel eventjes een partij zonde.

  Nou, AFGEZIEN DAARVAN dus, was het een hele leuke dag. Ik ben eerst gaan lunchen met Tonnie, de stylist die ooit via z'n vriendje op mijn weblog terecht is gekomen. De lunch was gezellig dus we bleven een beetje hangen. Uit pure overmacht bestelde ik een stuk appeltaart. In de keuken hadden ze heel leuk een vork op het bordje gelegd, daar kaneel overheen gestrooid en toen de vork weer verwijderd. Je weet wel, wat ze ook met kerst doen maar dan omgekeerd, en niet met kaneel. Nouja, ik vond het gezellig. Dat had onze serveerster Brechje (en zo heette ze écht) leuk bedacht. Aansluitend heb ik voor 36 euro impulsaankopen gedaan bij de Hollandsche Eenheidsprijzen Maatschappij Amsterdam.

  Toen ben ik dus gezellig boodschappen gaan doen - we weten allemaal hoe dat is afgelopen.

  Later ben ik bij Rose's Cantina gaan eten met Loesje en Yvette. We hadden een hele leuke serveerster waar ik wel drie bakjes salsa van heb af weten te troggelen. De lekkerste salsa van Amsterdam, welteverstaan. Ze zou me ook het recept geven maar dat is er niet meer van gekomen. Loesje probeerde zelf het recept te... Transponeren... ,,Er zit koriander in, en heel veel ui... Ik proef ook tomaat." Dank je, Loes.

  En toen en toen en toen stond ik op straat in de Reguliers en kwam Allard Westenbrink, Neerlands op-één-na-beste regisseur (#1 blijft natuurlijk Tim Oliehoek) naar me toe. Hij probeerde me op alle mogelijke manieren te versieren, maar ik heb hem zijn zin niet gegeven. Ik kwam ook nog een jongen tegen die ik echt al vanaf m'n 17e ken. Ik vind hem heel aardig, we zien elkaar verder alleen met uitgaan maar ik mag hem graag. En ik kon me dus totáál niet meer bedenken hoe hij ook alweer heette! Dat vind ik altijd van zo'n onwijze desinteresse getuigen... Ik heb het hem eerlijk opgebiecht, en terwijl ik aan het biechten was wist ik het eigenlijk alweer. Maarja, toen was het al te laat. Gelukkig nam hij het goed op.

  Richard SMSte ondertussen dat hij op Unk was. Unk wordt gehouden in Club 8, zo'n beetje naast mijn huis. En als iets zó dichtbij is, dan lukt het me nooit om er naartoe te gaan. Want dan denk ik steeds ,,Oh, het is zó dichtbij, ik kan over een half uurtje ook nog wel gaan." En uiteindelijk wordt het dan 03:00 uur 's nachts en dan is het te laat. Maar dit keer was ik er dus redelijk op tijd. Het was onwijs warm binnen maar ik vond het écht heel erg leuk. Ik heb zelfs 5 potjes gebiljart, waarvan ik er eentje heb gewonnen. Biljarten is dus eigenlijk heel leuk. Straks ga ik ook nog bier drinken en meisjes beffen! Na afloop werd ik er nog even op gewezen dat ik had gebiljart met de mooiste jongen die vanavond aanwezig was. Is ergens ook wel zo.

  Volgens mij ben ik ook nog versierd, soort van. Niet door de mooiste jongen die vanavond aanwezig was, maar door iemand anders, een aardige, wat oudere man die verder niet mijn type was. Maar misschien heb ik dat verkeerd geïnterpreteerd. Maar in films met Meg Ryan ziet het er altijd precies zo uit, in de scènes dat ze dus versierd wordt. Niet in de scènes dat ze bijvoorbeeld een orgasme simuleert in een lunchroom.

  Goed, als ik dus niet zo'n luie flikker was geweest, en meteen netjes mijn boodschappen in de koelkast had opgeborgen, dan was dit al met al een hele hele goede dag geweest. Nu? Een 7-.

  No feedback yet