« oja Obbie had allemaal quotes maar die ben ik vergetenHet voedseldebacle »

  IKE-JA! (okee, flauw)

  04-07-07

    17:38:41, by S p r k .   , 413 words  
  Categories: Categorie-loos

  IKE-JA! (okee, flauw)

  Ik ging gisteren weer eens ambachtelijk naar de sneak. Sinds de sneak preview van de City bioscoop is verplaatst naar de Munt bioscoop (ze zijn volgens mij in de City trouwens nog steeds niet serieus aan het verbouwen geslagen, maar goed) is het geen wekelijks uitje meer. Maar deze week dus wel.

  Op weg ernaartoe ben ik, gewapend met een kleine paraplu, door een soort wolkbreuk gefietst ofzo. Voordat ik de eerstvolgende tramhalte had gepasseerd waren mijn broek en schoenen al helemaal doorweekt. niet nat, maar echt doorweekt. Normaal gesproken zou ik heel erg nerveus en gefrustreerd worden enzo, maar ik was zó snel zó nat dat het me eigenlijk weinig kon boeien. Ik ben alleen wat harder mee gaan zingen met de muziek op mijn iPod, maar aangezien er bijna niemand op straat was kan dat nooit voor heel veel overlast hebben gezorgd.

  Wel heel jammer om dan in de bioscoop te moeten zitten met een natte broek die tegen je benen plakt en schoenen die een soort sponzen zijn. Nóg jammerder om na de film weer je koude natte jas aan te trekken en naar huis te fietsen. Maar goed.

  De opsteker van de maand is tot nu toe toch wel mijn kapotte Klippan bank van de IKEA. Althans, het is natuurlijk niet tof dat hij kapot is. Hij is 14 maanden oud en kraakt al máánden. Ik dacht gewoon ,,Goedkope bank, natuurlijk kraakt 'ie." maar eigenlijk wordt hij helemaal niet zo vaak gebruikt. Dus heb ik IKEA maar eens gebeld nadat ik eerst de kassabon heb opgesnord. Ik werd vandaag teruggebeld door een aardig meisje die zei dat ze gratis en voor niets mijn kaoptte Klippan om zouden komen ruilen voor een nieuwe, mits ik de transportbon kan vinden.

  De kans is heel groot dat ik de transportbon gewoon kwijt ben, maar ik ga vanavond wel even zoeken. Hoe dan ook, de kassabon heb ik en dát is het garantiebewijs. Al met al vind ik het wel erg klantvriendelijk van IKEA dat ik zomaar een nieuwe bank kan krijgen. Ondanks het feit dat er een kans bestaat dat ik hem dus zelf moet gaan omruilen bij een IKEA. Dat wordt nog een heel gesjouw in de metro.

  Update: Geheel tegen alle verwachtingen in heb ik de vrachtbrief weer teruggevonden! Helaas kan ik nu dan weer de kassabon niet 1-2-3 vinden, maar goed... Heb IKEA gemaild dat de vrachtbrief terecht is, ben benieuwd hoe lang het duurt voor ze terugbellen.

  No feedback yet