« Ik heb korte metten met identity theftKartoffel Mal Anders! »

  Ik heb korte metten met Pathé

  12-11-08

    10:14:40, by S p r k .   , 307 words  
  Categories: Categorie-loos

  Ik heb korte metten met Pathé

  Ik heb korte metten met Pathé. Gisterenavond waren we 25 (!) minuten voor aanvang van de sneak preview ter plaatse, maar toen waren alle automaten weer stuk (ik denk dat dit hetgeen is waar ze altijd voor waarschuwen in de Terminator films) en stond er een absurd lange rij. En toen werd omgeroepen dat de sneak uitverkocht was :(

  Dus zijn we maar iets gaan drinken in mijn favoriete café/abattoir De Jaaren. Later gingen we maar (voor sommigen voor de tweede keer) naar Baby Mama, die prima was. Maar de teleurstelling van het missen van de sneak zat er nog goed in, dat merkte je.

  Evert en ik hebben trouwens Chicken Tonight gegeten en dat was zó vies! Ik weet dat hele volksstammen in Afrika (en ook wel veel mensen in IJsland) een moord zouden doen voor een pannetje verkeerd klaargemaakte Chicken Tonight, maar het was écht niet fijn.

  Oh en ik ben zaterdag nog steeds jarig en ik ging het niet vieren maar nu nemen Richard en Obbie me gezellig mee uit eten en dat vind ik wel heel gezellig van ze. Dan zit ik in ieder geval niet de hele avond thuis op de bank met mijn poesje te spelen.

  Hoe boos denk je dat de belastingdienst op me zou zijn? Ik heb nog steeds geen aangifte gedaan over 2007 en de dag voor mijn vakantie kreeg ik een brief dat ik het nu toch echt moest doen, met een uiterste datum ergens in november. Ik weet het niet zeker, maar volgens mij is die datum inmiddels al voorbij. Ik ga proberen het vanavond allemaal rond te krijgen (eens kijken of die DigiD die ik maanden geleden heb aangevraagd nog steeds werkt) en daarna ga ik iets drinken met iemand waar ik altijd van win met Mijnenveger op MSN. Ik vermoed omdat hij uitleg wil over mijn speltactiek.

  No feedback yet