« Sprk en het dagje vrijSprk en de modelletjes »

  Sprk, de gays en de nights

  12-12-06

    14:16:21, by S p r k .   , 285 words  
  Categories: Categorie-loos

  Sprk, de gays en de nights

  Na het hele weekend doorgewerkt te hebben is gisteren eindelijk het nieuwe nummer van Gay&Night naar de drukker gegaan. Overigens niet zonder slag of stoot. Eerst was er de vraag; doen we 84 pagina's of 100 pagina's? Het vorige nummer was 84, ik vind dat persoonlijk iets te dun, maar het scheelt natuurlijk wel een centje. Uiteindelijk bleek bij het maken van het boek (een soort 'klad' versie van het blad) dat 84 pagina's echt te weinig was. Dus toen gingen we eerst naar 92 pagina's, maar uiteindelijk zijn het er toch 100 geworden.

  Er was een hele discussie over de cover (moeten we wel of niet de billen van het model erop zetten?). En op het laatste moment bleken 2 ingeplande pagina's toch niet door te gaan, dus moest ik dat 'even' opvullen.

  In dit nummer staan 2 artikelen van mij; de DVD recensie pagina (incl verloting van Grey's Anatomy en Narnia boxen) en mijn interview met Guy Sigsworth. En ik heb natuurlijk weer wat vrienden ingeschakeld. Evert doet standaard 2 filmrecensies, en na Sven, Maurits, Camiel en Joost was dit keer Jan aan de beurt voor een reisverslag.

  Het meest lastige deel was uiteraard weer de agena helemaal achterin het blad. Het is echt dolle pret om op Zondagmiddag bijna 500 agenda items, waarvan de horeca-boeren zelf de tekst hebben ingevoerd (IK ZET ALLES LEKKER IN HOOFDLETTERS WANT DAN VALT HET MEER OP EN VERDER BEN IK ZELF NIET ZO VAN DE LEESTEKENS EN HOE MEER TEKST JE HEBT HOE BETER HET VAAK IS), te verwerken tot 5 overzichtelijke pagina's. Dolle dolle pret.

  Maar goed, het blad is naar de drukker, de proeven zijn goed, eind volgende week zou 'ie overal moeten liggen. En ik heb morgen een welverdiend dagje vrij. Yay!

  No feedback yet