« Doughnut Song (Tori Amos)Breathe (Kylie Minogue) »

  Sprk en de nare treinreizigers

  30-09-05

    10:48:51, by S p r k .   , 344 words  
  Categories: Categorie-loos

  Sprk en de nare treinreizigers

  Ik heb gisteren in de trein naast de meest irritante schijthoer OOIT gezeten. Ze bleef maar doorpraten, in een niet goed te plaatsen accent, alsof ze woorden aan het braken was. Ik werd er niet bien van.

  Uiteindelijk ging het over kinderen. Al haar vrienden hadden een kind, dus vond ze het tijd worden om zelf ook zwanger te worden - en dat was gelukt! Wat is dat in GODSNAAM voor een motivatie? Neem een kind als accesoire voor die zaterdagmiddagen in het Vondelpark, neem een kind voor de kinderbijslag, neem een kind voor de 4 maanden zwangerschapsverlof die je gratis en voor niets krijgt. Maar NIET omdat al je loser-vrienden er ook eentje hebben!

  Het leek haar vooral leuk als d'r kind later wat ouder was en dan ook andere kinderen mee naar huis zou nemen. Om WAT te doen, vraag ik me af?

  Ik begon medelijden te krijgen met de man die tegenover haar zat en het hele verhaal aan moest horen. Tegelijkertijd vond ik het ook wel respectabel dat hij haar nog geen klap in d'r gezicht had gegeven. Want daar zijn er niet genoeg van, mannen die niet bang zijn om een (al dan niet zwangere) vrouw een corrigerende tik uit te delen.

  Maar nee; al snel bleek dat de man het met haar eens was. Hij vond het alleen wel wat eng om kinderen te nemen. ,,Soms zie je een stel die een heel leuk kind hebben, daar zou je toch eigenlijk een contract voor willen tekenen? Je wil tenslotte geen lelijk kind met een ziekte ofzo."

  Daarnaast - en dit is nog veel erger - bleek het een vegetari�«r te zijn. En niet zomaar een vegetari�«r. Nee, eentje die zich uitspreekt tegen de Burger King, waar ,,ze alleen maar vlees en patat verkopen!" En we weten allemaal hoeveel dieren moeten worden uitgemoord voor 1 portie Twister Fries!

  Vegetari�«rs gaan naar de hel. Samen met vrouwen die kinderen nemen omdat al hun vrienden ook kinderen hebben. En mensen die tegen Burger King zijn, zijn tegen al het goede op aarde. Bah.

  No feedback yet