« Sprk en de verjaardag #3Sprk en de verjaardag »

  Sprk en de verjaardag #2

  15-11-04

    23:30:34, by S p r k .   , 503 words  
  Categories: Categorie-loos

  Sprk en de verjaardag #2

  Goed, ik was vandaag dus jarig. Dit was de allereerste verjaardag zonder mijn moeder (ze is ongeveer anderhalve week na mijn vorige verjaardag overleden) en dat was serieus ineens een beetje raar ofzo. Dat heeft vooral de aanloop een beetje verpest.

  Iets voor middernacht was ik in de Trut. De allereerste die me daar feliciteerde was Ronald, die een hele hele mooie tekening voor me had gemaakt (die ik met mijn stomme kop ben vergeten mee te nemen). Daarna volgde de Tiener al snel, en toen nog een heleboel mensen. Ik ben niet heel erg lang in de Trut gebleven, maar het was best gezellig. Eigenlijk was iedereen in de Trut dus op mijn verjaardag, alleen niemand wist het nog!

  Vandaag moest ik een halve dag thuiswerken maar dat viel enigszins in het water toen bleek dat diverse IT-ers het ineens noodzakelijk vonden om alles NOG beter te beveiligen. Met als gevolg dat ik het netwerk van kantoor dus niet meer op kon. Fijn. Tegen de tijd dat dat geregeld was, was het alweer een uur of 5.

  Daarvoor belde een soort ex van me, om me te feliciteren. We delen een hoop samen, zoals onze voorliefde voor Sarah (die Nederlandse zangeres van Ik laat me gaaaaaaaaaaan) en de Dolly Dots. En van de Dolly Dots is dus blijkbaar vorige week een DVD uitgekomen met een concert, een Japanse TV special en wat TV optredens! Hoezee! In verband met mijn defecte netwerkverbinding ben ik ogenblikkelijk op mijn fietsje gesproken om voor het luttele bedrag van 13 euro (!!) een DVD vol nostalgie aan te schaffen.

  's Avonds kwamen Fruitsli en Cruesli langs. Ik had echt al 14 jaar niet meer gegourmet (terwijl we dat vroeger toch wel eens in de twee weken deden, bij wijze van gezellig) dus zijn we dat maar gaan doen. Compleet met Toblerone ijs! Hoezee indeed.

  De 'score' tot nu toe:
  1 knalroze "Hoera!" vlag van T-Mobile (leuk voor Vrijdag als ik mijn feestje vier, en daarna ook leuk als ik de letter 'A' eraf knip!)
  1 mooie tekening van Ronald
  1 nostalgische DVD van de Dolly Dots (voor 13 euro is dat natuurlijk BIJNA een cadeautje van de Fame!)
  1 Hallmark kaart (dat zijn er dus 49 te weinig!)
  8 lieve verjaardags-SMSjes
  en een heleboel lieve telefoontjes en berichtjes op gay.nl

  Tot zover dus he-le-maal geslaagd. Morgen ga ik weer naar kantoor dus moet ik wat vlaaien laten bezorgen (goedkope voor in de kantine, dure voor op mijn afdeling). Laten we hopen dat ik dit jaar niet weer zelf de versieringen rond mijn bureau hoef op te ruimen.

  Ben benieuwd of ze bij personeelszaken nog op tijd het boek One hand in the bush - the fine arts of Vaginal Fisting hebben besteld!

  Vrijdag is dus mijn feestje. Ik heb nog even getwijfeld of ik het aantal helium balonnen op moest schroeven van 100 naar 300 stuks, maar ik hou het toch maar bij 100. Dit zijn wel de momenten dat ik het best jammer vind dat ik niet groter behuisd ben, dus ik heb niet gezellig tientallen mensen uit kunnen nodigen.

  No feedback yet