« Sprk en de eerste zoenSprk en het duet »

  Sprk en de zaterdagmiddag

  06-01-07

    21:56:13, by S p r k .   , 264 words  
  Categories: Categorie-loos

  Sprk en de zaterdagmiddag

  Ik was vanmiddag echt toe aan poli-lipo. Of misschien is het beter om het concept en bijbehorende merk alvast vast te leggen.

  po·li·po (de ~ (v.), ~'s)
  1 poliklinische liposuctie

  ...dat je dus op een donkere, regenachtige Zaterdagmiddag (zónder afspraak!) kunt binnenlopen bij een polipo-kliniek. Zodat je jezelf niet hoeft te vernederen tijdens je zoektocht naar een 'kek' XXL shirt of een 38X32 spijkerbroek. Beide kledingstukken zou ik in Parijs, Amerika of Londen overigens probleemloos op de kop hebben kunnen tikken, maar in de Kalverstraat helaas niet. Ik heb zelfs nog even gekeken wat een dagretourtje Parijs zou kosten, maar ik ga natuurlijk geen EUR 200,- uitgeven om ongeveer 6 uur te kunnen winkelen.

  Eventjes een uur cardio doen op mijn cross-trainer gaat er ook niet voor zorgen dat ik ineens wél de kledingwinkels in de Kalverstraat kan plunderen, en ik ben nu eenmaal niet zo'n lange-termijn planner... Dus ben ik maar weer door de regen naar huis gefietst.

  Ik heb nu wel bij de Albert Heijn een bakje meloensalade gekocht, diverse 'light' dranken en 2 blikken groentesoep, zodat ik per direct kan beginnen aan een strict 200 calorieën dieet, maarja, waarom eigenlijk? Dus nu ga ik 2 Portishead CD's luisteren en om 23:00 uur bedenken of ik nog naar m.u.l.t.i.s.e.x.i. ga.

  Update: Ik ga maar naar Studio 80 vanavond. En na afloop trakteer ik mezelf op een fijne nachtburger van Burger King, als beloning voor het feit dat ik mezelf ONDANKS ALLES nog stééds niet van kant gemaakt heb. Da's een mooie gedachte voor deze 13e kerstdag.

  No feedback yet