« Blind Item #1Nog eentje voor de bonus »

  ALF, worstwater, worstresidu

  07-03-09

    14:57:14, by S p r k .   , 405 words  
  Categories: Categorie-loos

  ALF, worstwater, worstresidu

  Ja, da's weer lang geleden he? Nou, schuif gezellig aan, laat je speelgoed staan, etc.

  Ik kan nog steeds, als MAN van 28, niet zo goed met geld omgaan. Wel beter dan eerst hoor, maar ik heb bijvoorbeeld geen spaargeld en aan het einde van de maand houd ik zéker geen geld over. Sterker nog; de dagen tussen de 5e en 15e van de maand zijn altijd mijn 'low-budget themadagen' waarop ik pannenkoeken, pizza's, groentesoep en andere maaltijden nuttig die allemaal vallen in, zeg maar, een lagere prijsklasse. Of hotdogs.

  Hotdogs kosten dus echt helemaal niets. Want wat kosten Euroshopper afbakpistoletjes, een blik knakworsten en een tube mosterd? Niks, toch? Nou, stel je nu eens voor dat je dat allemaal bij de Aldi of Lidl gaat halen, daar krijg je bijna geld toe. Het smaakt vaak wel iets minder 'puur', maar kom op, we hebben het over knakworsten.

  Goed, dus gisterenavond had ik een blik knakworsten op laag vuur opgewarmd en wat pistolets afgebakken, een paar worstjes op mijn bord gelegd en lekker voor de TV gaan zitten met afleveringen van de klassieke comedyserie ALF. Ik zou eigenlijk naar een concert gaan maar ik had na een best wel drukke werkweek helemaal totaal geen zin meer om de deur uit te gaan. Ik las trouwens een artikel waarin stond dat ál die castleden het een kutserie vonden om aan te werken, dat alles duizend keer over moest, etc. Maar goed, één aflevering van ALF werden er een stuk of 6, en na het oppeuzelen van mijn 2 hotdogs verplaatste de tv-kijk sessie zich naar mijn bed.

  Een heleboel ALF-afleveringen later dacht ik ineens 'wat ruik ik toch?'. Terwijl ik bij mezelf dacht ,,Tegen de tijd dat je het in de woonkamer ruikt is het in de keuken vaak al niet meer te redden." liep ik naar mijn keuken. Daar lagen 4 hele zielige knakworsten, helemaal ontploft en met een soort zwarte kek eromheen. Het worstwater (je weet wel) was helemaal ingekookt en aangekoekt en de keukenramen waren beslagen. De worstjes lager er een beetje bij zoals van die verkoolde lijken in CSI. Ik draaide het gas nu dan toch maar wel uit, bluste de hele boel met flink wat koud water, zette maar een raampje open en ging weer verder met ALF.

  Ik had eigenlijk even een foto moeten maken van het verkoolde worstresidu. Als een soort tegenhanger van de 'dit is mijn maaltijd'-foto's die Tjandra regelmatig plaatst :)

  No feedback yet