« 'We zitten hier niet op de kinderboerderij...''Zwager ON' »

  'Anders moet je me even Googlen, op Google!'

  11-06-07

    23:42:21, by S p r k .   , 600 words  
  Categories: Categorie-loos

  'Anders moet je me even Googlen, op Google!'

  Vandaag was mijn interview met Kim, Holland's Next Top Model. Ze woont eigenlijk in Groningen maar moest vandaag in Utrecht zijn. Dus ben ik naar Utrecht gegaan om haar daar te interviewen.

  In de trein kwam ik erachter dat ik wel mijn digitale camera incl. opgeladen batterij had meegenomen om het interview op te nemen, maar dat de geheugenkaart nog in mijn computer zat. Dus óf ik moest alles opschrijven, óf ik moest ergens snel een nieuwe geheugenkaart scoren.

  Kim en d'r vriend stonden voor de V&D te wachten en vonden het niet erg als ik daar snel even naar binnen ging voor zo'n kaart. Gelukkig maar :) Op weg naar de 2e verdieping van de V&D was ze heel benieuwd wat ik precies allemaal deed en of ik een vriend had enzo. Daarna zijn we naar een rustig café gegaan om het interview te doen.

  Ze was superaardig, echt heel leuk om mee te praten. Ik hoopte op een soort quote als 'we gaan dansen, we gaan dansen!' maar dat viel reuze mee. Nouja, toen ik over foto's begon zei ze wel ,,Anders moet je me even Googlen, op Google." maar dat telt niet echt.

  Aan het tafeltje naast ons zat een meisje stilletjes mee te luisteren en toen we klaar waren zei ze dat ze Kim heel mooi vond in het echt en wilde ze op de foto enzo. Mijn onderkinnen en ik zijn zelf ook maar even met haar op de foto gegaan.

  Toen zijn we terug gelopen naar het station terwijl we nog wat praatten en het is niet te geloven hoe vaak mensen naar Kim aan het staren waren. Zelfs met een grote zonnebril op. En heel vaak hoorde je mensen, niet eens fluisterend, zeggen ,,Dat is toch Kim? Van Holland's Next Top Model!" Het werd helemáál erg toen er zo'n goede-doelen-meisje naar d'r kwam en zei ,,Kim! Wil jij de arme kinderen helpen?" of zoiets. Mijn god. Kim bleef overigens heel vriendelijk enzo, best wel goed.

  We keken op de borden wanneer onze treinen gingen, en de mijne leek al binnen een paar minuten te vertrekken. Dus die heb ik maar genomen. Pas toen we voorbij Amsterdam ZUID waren (WTF? Gewoon Zuid-WTC, de bordjes zijn nog niet eens allemaal aangepast) had ik door dat ik in de verkeerde trein was gestapt. Dus de eerstvolgende halte, Schiphol, ben ik uitgestapt en heb ik een trein terug genomen naar Amsterdam Centraal.

  Toen ik in die trein stapte dacht ik nog heel stoer ,,Ik ga écht geen nieuw kaartje kopen." maar toen we eenmaal reden was ik eigenlijk best wel bang dat een nare conducteur heel boos zou worden en dat ik dan honderden euro's boete moest betalen enzo.

  Tussen Amsterdam Sloterdijk en Amsterdam Centraal werden we inderdaad gecontroleerd. Ik bedacht me dat ik best onder een boete uit zou kunnen komen als ik mijn charmes in de strijd zou gooien. Gelukkig waren het vrouwelijke conducteurs, niet van de lesbische overtuiging.

  Niet-lesbische conducteur: ,,Goedemiddag, uw vervoersbewijs alstublieft."
  Ik: ,,Ik ben dus een klein foutje begaan. Ik heb in Utrecht een verkeerde trein genomen, die helemaal niet op Amsterdam Centraal stopte. Zodra ik erachter kwam ben ik uitgestapt op een trein die wel terug ging naar Centraal, maar ik ben dus wel een stukje omgereden."
  Niet-lesbische conducteur: ,,Maar nu bent u er weer!"
  Ik: ,,Gelukkig wel!"

  Toen kwam ze iets dichterbij en keek ze me aan alsof we samen ineens in een spannende spionage film waren beland.

  Niet-lesbische conducteur: ,,Dit blijft tussen ons."

  En toen liep ze weg. En ik kreeg geen boete. Yay!

  No feedback yet