« Ik stem D66!Pretty Good Year »

  BAH

  05-01-03

    20:20:00, by S p r k .   , 477 words  
  Categories: Categorie-loos

  BAH

  Soho was echt t belachelijk vol vanavond... VEEL teveel mensen. Mensen die je er normaal gesproken nooit ziet. Waarschijnlijk van die mensen die in n of ander zielig dorp wonen en dan 4 weken van tevoren plannen dat ze weer eens naar Amsterdam gaan. Dan hebben ze tenminste nog voldoende tijd om het aan hun omgeving te vertellen. ,,Ja, Amsterdam! Echt! Is toch leuk om een keer te kijken? Da's tenminste weer eens wat anders! Ja, natuurlijk ben ik de week erop gewoon weer in die zielige kroeg waar we altijd vechten wie er aan de beurt is om op de flipperkast te mogen spelen!" - niet in die precieze woorden natuurlijk, maar globaal gezien zal het aardig kloppen.

  En dan maken ze er ook echt een dagje van. De avond ervoor niet teveel zuipen en niet te laat naar bed ,,want ik ga morgen naar Amsterdam, h!" om de volgende ochtend met broodjes van de stationsrestauratie, een 'Amsterdam here we come' T-shirt en een Squeeze of Strictly in de trein te zitten. Samen met hun vooraf geselecteerde kennis die een OV of kortingskaart heeft, want als we niet met 40% korting met de trein kunnen wordt het allemaal te duur h. ,,En Amsterdam IS al zo duur!"

  Eerst de hele middag winkelen in alle winkels die ze in hun eigen zielige dorp niet hebben, behalve de Blokker, want die zitten werkelijk in eder zielig dorp. Hoewel, ik kan me theoretisch gezien ook nog wel voorstellen dat ze toch ook een keer willen meemaken hoe een 'stadse' Blokker er precies van binnen uitziet.

  Tussen de middag is het tijd voor een hapje bij een Burger King of Pizza Hut, want dat hebben ze k niet in hun zielige dorp. En da's eigenlijk maar goed ook.

  Dan nog meer winkelen, waarbij o.a. een nep-afspraak wordt gemaakt bij een piercingzaak, een uur lang voor de etalage van een seksshop rondgehangen wordt en uiteraard wat wiet wordt aangeschaft om mee naar huis te nemen als cadeau voor het neefje dat net op borg vrijgelaten is.

  's Avonds gaan ze uit eten en naar de film in Tuschinski, want da's ,,wel een beetje een oude bioscoop maar het schijnt erbij te horen!" en daarna wordt de avond afgesloten in een echte authentieke homo-bar... Want die heb je tenslotte niet in vul naam van zielig dorp in. Nou, sorry, maar homo's stn al bekend om hun slechte motorische vaardigheden (op strategische 'doorstroom/hier moeten mensen langs kunnen'-plaatsen gaan staan, NIET aan de kant gaan als je jezelf tussen 2 oppervlakkig kletsende homo's door probeert te wurmen, NIET kijken waar hun sigaret allemaal tegenaan zou kunnen komen) en dan gaan er ook nog van die vage dagjesmensen rondhobbelen. Nee, dank je wel. Ikzelf ben de hle avond bezig geweest om iedereen zoveel mogelijk door te verwijzen naar de ARC en de April :P

  No feedback yet