« Needle and Thread (Psapp)Nails for Breakfast, Tacks for Snacks (Panic!) »

  Beauty On The Fire (Natalie Imbruglia)

  14-05-06

    14:21:26, by S p r k .   , 625 words  
  Categories: Manisch

  Beauty On The Fire (Natalie Imbruglia)

  Het hele verhaal met mijn oude werkgever is afgerond. Afgelopen Donderdag heb ik in Lelystad mijn laptop en pasje ingeleverd. Nog een paar kusjes uitgedeeld, helaas geen uitgebreid we zullen je missen, Martijn! pakket in ontvangst genomen. En er ging ook niemand huilen. Ik denk dat iedereen zich groot hield ofzo. Tijd om optimaal van de zomer te gaan genieten en lekker niets te doen.

  Nu heb ik al keihard van de zomer genoten. Ik ben bijvoorbeeld bij de IKEA een nieuwe bank en koffietafel gaan halen, compleet met plankje eronder waar ik dan mijn Libelle neer kan leggen. Ik heb ook nog een hele middag gezellig in het Vondelpark gehangen, op een ietwat drassig oppervlak, waardoor alles een beetje vochtig werd en waardoor ik een IKEA plaid (een kleed met een P!) weg heb kunnen gooien.

  Verder heb ik al heel vaak in m'n eentje in de stad een Albert Heijn ToGo broodje gegeten en een vruchtensapje gedronken. Het valt trouwens nog niet mee om binnen de grachtengordel een bankje te vinden dat niet bezet is door blowende toeristen of zwervers. Ik heb mezelf echter voorgenomen om met dit mooie weer niemand te gaan aansporen om iets van hun leven te maken. Ik heb zelf nota bene nog steeds geen CV in elkaar gesleuteld. Dus bij gebrek aan bankjes ga ik dan bijvoorbeeld heel erg bohemian op een brug zitten, met mijn armen over het hek enzo.

  Tegelijkertijd hebben mijn vrienden van GAY.NL gevraagd of ik ze enigszins wilde bijstaan in de organisatie van de Mister Gay Netherlands verkiezing. Ik moet de bekende Nederlanders voor in de jury ronselen. Dus deze week had ik bijvoorbeeld al fietsend ineens Harmke Pijpers aan de lijn, en gisteren liep ik thuis in mijn boxershort een gesprek met Arie Boomsma te hebben. Harmke zei nog ,,Pas op dat je niet van je fiets dondert!" en ik heb Arie verder maar niet verteld dat ik in mijn boxer rond liep.

  Ik ben ook maar eens lid geworden van Hyves. Ik kreeg nu gemiddeld om de dag zo'n mailtje met Zit jij nog niet bij hyves? Nee? Wat stom en onhandig van je! Straks mag je niet eens meer hoor! dus nu heb ik toch maar een profiel aangemaakt.

  Verder heb ik deze week een leuke jongen aan de haak geslagen, per ongeluk. Nouja, expres eigenlijk, maar het was nog gelukt ook, dus ik vond het zelf nogal 'per ongeluk'. We hebben heel romantisch op een bankje langs de Singel gezeten, gepraat over van alles. Toen ging hij nog mee naar huis ook, dat was eigenlijk ook een vrij nieuw fenomeen.

  Vrijdag waren we in de Arc en terwijl ik in gesprek was met vrienden, ging hij met mijn hand spelen en in mijn been knijpen. Het werd me allemaal een beetje teveel, dus heb ik hem mee naar buiten genomen en toen hebben we ergens op de Bloemenmarkt staan zoenen. Die nacht was hij ineens boos dat ik hem een zuigzoen had gegeven (iets met sollicitatiegesprekken ofzo), dus draaide hij zich om en zijn we gaan slapen. Maar dat hebben we de volgende ochtend dan weer ruimschoots goedgemaakt. Behoorlijk ruimschoots.

  Ik denk dat het vooral goed is dat ik na allerlei inhoudsloze dates met gespierde peppi's ook eens een keer een 'gewone' jongen ben tegengekomen die heel erg leuk was en waarmee ik ook nog eens een keer een gesprek mee kon voeren. Ik hoop uiteindelijk toch op een soort combi-magnetron, die en aantrekkelijk is, en leuk is om mee te praten, en goed overweg kan met mijn vrienden en die MIJ dan ook nog eens een keer leuk vindt. Goed om te weten dat ik de hoop bij nader inzien toch nog niet hoef op te geven.

  No feedback yet