« Kapper kapper kapper badger kapperLoose Ends (Imogen Heap) »

  Bliss (Tori Amos)

  10-02-06

    21:44:34, by S p r k .   , 271 words  
  Categories: Categorie-loos

  Bliss (Tori Amos)

  Nou, dat leek bijna helemaal goed en strak geplanned. ,,En nu ga ik nog even een half uurtje liggen, tot mijn vader me komt ophalen om naar de kapper te gaan." Want ik moest echt even liggen, i.v.m. slaapgebrek en alcoholconsumptie op de Vrijdagmiddagkantoorborrel.

  Om 20:25 uur schrok ik wakker. Kut. Wekker verkeerd ingesteld. Ik deed snel schoenen aan en rende naar beneden. Tevergeefs, natuurlijk. Mijn vader is tenslotte al 79 (echt!), en die gaat heus niet a) langer dan 10 minuten met de auto staan wachten; b) even met zijn mobiel bellen waar ik godverrrrrdomme blijf; c) even de auto parkeren en aanbellen, voor het geval ik (dood)bloedend midden in mijn appartement lig.

  Nee, meneer ik-heb-de-tweede-wereldoorlog-meegemaakt-snotneus-dus-ik-ben-nogal-star is 10 minuten nadat we hebben afgesproken naar huis gereden, heeft boos de kapper opgebeld dat hij in z'n eentje kwam, omdat ik niet klaar stond, en het niet de eerste keer was, bla bla bla.

  Ik heb nog net 20 euro in mijn portemonnee, die kapper kost 15 euro, en voor 5 euro kom ik echt niet meer met het openboer vervaar naar de kapper in Kudelstaart. Dus nu kan ik nog een week wachten tot ik (dit keer op eigen gelegenheid) naar de kapper kan.

  Dus nu heb ik t/m Woensdag (wanneer ik weer een centje krijg) een iets ruimer budget, want die 15 euro voor de kapper schuift even een weekje op. Nu heb ik de puberteit en de hele 'ik ben een recalcitrante tiener'-fase allang achter me gelaten, maar ik ga echt niet mijn vader opbellen om mijn excuses aan te bieden ofzo. Hij zoekt het maar uit met z'n communicatieprobleem en z'n trots.

  No feedback yet