« Dank je wel, Yvette!To B-day or not to B-day? »

  Bos & Lommertjeplein!

  03-11-08

    11:10:08, by S p r k .   , 504 words  
  Categories: Categorie-loos

  Bos & Lommertjeplein!

  Hoewel ik zaterdag niet zo heel veel heb gedaan, was zondag des te drukker. Halverwege zondagmiddag was ik weer helemaal 'een opgeruimde sletje'; ik heb mijn bed een kwartslag gedraaid (om TV kijken vanuit bed nóg plezieriger te maken) en ik heb überhaupt in allemaal hoeken gezogen waar ik al maanden niet geweest ben (that's what she said).

  Daarna was het tijd om naar Simone te gaan. Ik had helemaal poppenkastpoppen meegenomen voor d'r tweeling van 2 jaar oud (vaste lezers weten dat ik een groot voorstander van rollenspellen met handpoppen ben!). De meisjes waren een beetje beduusd maar kwamen later wel redelijk op gang. Uiteindelijk zijn we gaan eten bij Kentucky Fried Chicken op het Bos & Lommertje plein. Overigens meer op aandringen van mij, Simone was er nog nooit geweest, mijn laatste keer was ook alweer járen geleden.

  Grappig om te zien hoe de plaatselijke bevolking daar op een hele andere manier naar me keek omdat ze dachten dat ik een vader was van twee meisjes, in plaats van een vieze homo. Tienerjongens glimlachten naar me (die herkennen waarschijnlijk het gehannes met hun eigen zusjes die altijd alle kanten op lopen) en ik ben niet één keer aangekeken met die klassieke 'ik wil je van een flatgebouw gooien met je gezicht naar beneden'-look. Verfrissend wel.


  Eva lijkt hier nog rustig maar heeft de rest van de tijd gillend door de Kentucky Fried Chicken gerend, samen met een vriendinnetje dat ze ineens gemaakt had. Dat ging echt heel snel, ik kan me niet herinneren wanneer ik voor het laatst binnen 10 seconden een nieuw vriendje of vriendinnetje heb gemaakt waarmee ik non-stop rondjes door een fast food restaurant heb gerend, en die ook echt keihard ging huilen toen hij/zij naar huis moest en dus niet meer met me kon rondrennen!


  Rosa wilde duidelijk liever niet herkend worden en bleef veilig in een hoekje zitten met haar paarse sterretjeszonnebril op. En 'wat er niet aan komt hoeft er ook niet af' moet ze gedacht hebben, want ze heeft haar kipnuggets amper aangeraakt en at vooral van haar appelmoes.

  Terwijl ik later die avond nog even probeerde Simone d'r laptop te repareren (zonder succes, overigens) werd ik uitgenodigd om wat andere mensen te vergezellen naar een concert van Cyndi Lauper in de Melkweg. Ik ben geen hele grote fan, maar het was eigenlijk wel leuk! Ze was goed bij stem en ze speelde sowieso alle liedjes die ik ken: All Through The Night, Time After Time, Girls Just Wanna Have Fun, Drove All Night en het internationale 'verf je haar' thema-lied True Colours.

  Oh en ik heb daar ook nog een jongen gezien waar ik mee omging toen ik 15 was, Danny heet 'ie (ik weet zijn achternaam niet eens meer). Die was ook al bij het concert van Mika. Ik heb hem al jaren niet meer gesproken en iedere keer wil ik naar hem toe lopen om te vragen hoe het met hem gaat, maar het komt er niet echt van. Volgende keer beter!

  No feedback yet