« Nu nóg ouderIk heb korte metten met identity theft »

  Chocoladebananenbar

  14-11-08

    11:11:58, by S p r k .   , 486 words  
  Categories: Categorie-loos

  Chocoladebananenbar

  Eergisteren was het tijd voor de grote minesweeperworkshop. Heel origineel had de jongen waarmee ik had afgesproken voorgesteld om naar de Chocoladebar te gaan. Dat zit ergens ongeveer waar vroeger de iT zat. Je hebt er chocoladeshakes, chocolademelk, chocoladeijs en natuurlijk chocoladefondue. Was wel lekker! Alleen zonde dat de chocoladefondue in plastic bakjes zat, je hoopt stiekem toch op een soort pannetje met een kaarsje of spiritusdingetje eronder. Maar het was wel prima eigenlijk.

  En als de chocoladebar ooit zou fuseren met de bananenbar, dan is het volgens mij de happiest place on earth.

  Gisteren nodigde Emil mij en Evert en Maurits uit om sushi bij hem en z'n vriendje te komen eten. Ik was eerst heel huiverig voor zelfgemaakte sushi maar er was al eerder gebleken dat dat juist best heel lekker is. Een half uur voordat ik bij Emil moest zijn belde Maurits op ,,Ja, neem jij nog iets mee? Ik vind het altijd fijn om iets mee te nemen als ik bij mensen langs ga!" Nou, volgens mij neemt Maurits helemaal nooit iets mee als hij bij me langskomt, maar goed, maakt niet uit. Ik vroeg hem of hij namens mij een flesje wijn mee kon nemen. Was hij eerst heel fel tegen maar later belde hij terug om te vragen of hij de juiste fles wijn in z'n handen had, en dat had 'ie!

  Maar daarna dacht ik, Emil woont toch redelijk vlakbij de Albert Heijn en hij heeft geen toetje. Dus haalde ik chocoladetaart, schepslagroom (kun je ook gewoon puur eten) en toch maar een bonusflesje wijn. En toen ik binnen kwam zei ik ,,Ja, ik vind het altijd fijn om iets mee te nemen als ik bij mensen langs ga!"

  Ik heb voor het eerst op een Wii gespeeld en ze hadden gewoon Super Mario Bros 3, dus dat heb ik heel manisch zitten spelen terwijl anderen sushi aan het rollen waren. Ik heb in m'n eentje een hele fles wijn gedronken en was uiteindelijk best wel een beetje dronken. Maar het was heel gezellig. Ik ben ook nog door de leuning van hun Klippan gezakt, heel erg en ook wel weer stigmatiserend. Nu moet ik wel zeggen, Emil heeft die Klippan ooit op straat gevonden, zoals je ook weleens een verwilderde kat op straat vindt en in huis neemt. Dus je weet niet hoe oud die Klippan al was en wat ermee gebeurd was enzo. Maar dan nog, het was wel erg. Maar ik ben thuis nog nooit door mijn Klippan heen gezakt! Dus dat.

  En nu ben ik een beetje brak. Brak op m'n laatste dag als 27-jarige. En de CD 'Oktober' van Blof is wel echt heel erg mooi. Misschien hou ik toch wel gewoon van hun muziek. Het is echt heel fijn. Ik ben benieuwd of daar ook weer een SuperAudio-CD versie of een DVD versie met surround mix van is... Moet ik maar eens naar kijken.

  No feedback yet