« Albert Heijn Westermarkt: hell on earth.Lasse »

  Dará un conejito como un regalo.

  20-01-10

    23:36:05, by S p r k .   , 551 words  
  Categories: Categorie-loos

  Dará un conejito como un regalo.

  Ik heb dus allemaal leuke tripjes ineens. Eind van de maand ga ik een weekendje naar Parijs met Obbie, heeft ze me cadeau gedaan voor m'n verjaardag. Ik heb echt heel veel zin om weer 48 uur Engels met een Frans accent te praten! En om naar het moederschip der moederschepen te gaan: Sephora op de Champs Elysees.

  Eind april ga ik een paar daagjes naar Spanje naar Annasola, die heeft me heel gezellig uitgenodigd. Als het weer mee zit gaan we strandhangen met tapas, als het weer niet mee zit gaan we non-stop mens-erger-je-nieten (peor el hombre no puede!). En, extra fijnheidsfactor: ik ben ivm dit tripje op Koninginnedag niet in het land! Wat fijn!

  Hoe dan ook... Ik droomde vannacht dat ik bij m'n ouders thuis op de bank lag, net als vroeger, incl. inmiddels overleden moeder en Maltezer (maar in mijn droom leefden ze allebei nog, anders zou het een beetje morbide zijn). En INEENS realiseerde ik me; ik moet over 30 minuten op Schiphol zijn anders mis ik m'n vlucht naar Spanje! Dus ik rende hysterisch naar m'n paarsgeverfde kamertje toe, deed snel wat basisspullen in een tas, pakte m'n paspoort (dat ik heel onrealistisch zomaar in één keer tevoorschijn toverde) en rende weer naar beneden. Terwijl m'n trouwe vader me naar Schiphol reed, en ik helemaal gestrest en opgefokt naast hem zat, belde ik Annasola omdat ik dringend het reserveringsnummer van m'n vlucht nodig had. En toen kreeg ik deze voicemail:

  ,,Dit is de voicemail van Anna. Op dit moment ben ik niet bereikbaar. U kunt een bericht inspreken na de piep, en dan bel ik u zo spoedig mogelijk terug."

  Ik zat al helemaal klaar om snel en gehaast in te spreken of ze me terug wilde bellen, toen de voicemail verder ging. ,,Ook heb ik een verzekeringspasje in de hal van mijn appartementencomplex gevonden. Indien u belt om dit verzekeringspasje te reclameren, spreek dan na de pieptoon duidelijk de gegevens in aan de hand waarvan ik u kan identificeren als rechtmatige eigenaar. Ik zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om het pasje aan u te retourneren."

  Ik voelde mijn hart in mijn keel kloppen en ik zag in de verte de vertrekhal van Schiphol al opdoemen.

  ,,Indien u níet belt om een verloren verzekeringspasje te reclameren, dan is het niet nodig om uw gegevens in te spreken. Dank u. Esta es la voz de Anna. En este momento no estoy disponible. Usted puede dejar un mensaje después de la señal y te llamaré tan pronto como sea posible. También tengo una tarjeta de seguro en el lobby de mi apartamento encontrado. Si usted llama para quejarse a la tarjeta de seguro, pues, que hablar después de la señal para borrar los datos en la mano que me pueda identificar como el propietario legítimo. Yo lo antes posible en contacto con usted para pasar a usted a volver. Por lo tanto, dará un conejito como un regalo. Si no están pidiendo una tarjeta de seguro perdido a quejarse, no es necesario hablar con sus datos. Gracias."

  PIEP. En toen was de batterij van mijn telefoon leeg, stond ik buiten voor de vertrekhal op Schiphol en was mijn vader alweer weggereden.

  Denk je dat dat iets betekent?

  No feedback yet