« 'Ik moet terugkeren naar de Sien of de crime'Als ik aan m'n oma terugdenk krijg ik altijd een heel sterke He-Man vibe »

  'Dat is mijn bed-chocola!'

  18-02-12

    18:50:00, by S p r k .   , 383 words  
  Categories: Categorie-loos

  'Dat is mijn bed-chocola!'

  Laatst waren Evert en Coty bij me op bezoek. Evert legde zijn jas op m'n bed, en zag daar een halve reep Ritter Sport Butter Biscuit liggen.

  Ik was dus altijd tegen Ritter Sport, want ik vind niet dat een chocoladeproduct met 'sport' geassocieerd mag worden, maar toen kocht ik een keer per ongeluk Ritter Sport Butter Biscuit omdat het in de bonus was, en sindsdien zie ik iedere Albert Heijn die géén Ritter Sport Butter Biscuit verkoopt als inferieur.

  Maar goed, Evert zag in bed dus die halve reep Ritter Sport Butter Biscuit van-een-omfiets-Albert-Heijn liggen, en wilde hem zomaar op eten. 'Neeeee! Dat is mijn bed-chocola!' gilde ik paniekerig. En ik moest eerder deze week een beetje grinniken omdat Willem bij me op bezoek was, ik de afstandsbediening van mijn tv uit bed wilde pakken en zag dat er een onaangebroken pak choco Jodekoeken naast m'n kussen lag, voor calamiteiten. Die had ik de avond ervoor mee naar bed genomen, maar ik had niet meer de energie om hem daadwerkelijk open te maken.

  Oh terwijl ik dit schrijf bedenk ik me dat ik de rest van die halve reep Ritter Sport Butter Biscuit onder mijn kussen had verstopt om te voorkomen dat Evert er nog meer van zou eten, en ik heb dus nog een snackje als ik vanavond naar bed ga!

  Kort samengevat: ik heb al heel veel dingen gegeten in bed. IJsjes. Snoepjes. Chipjes. Koekjes. Maaltijden. Broodjes. Maar ook wel gewoon toastjes met kaas. En als ik later een vriendje krijg die mij op onze anniversary wil verrassen met 'gourmet in bed' denk ik dat we nog heel lang samen zullen zijn.

  Wat ik er dus minder prima aan vind, is dat ik ook weleens dingen eet terwijl ik slaap. Dan heb ik heel lekkere aarbei/witte chocolamuffins gemaakt, en die liggen helemaal in de keuken dichtgeknoopt in boterhamzakjes. Maar dan word ik 's ochtends wakker en dan vind ik ineens 1 of 2 lege muffinpapiertjes naast mijn kussen. Zonder dat ik me kan herinneren dat ik die muffins heb opgegeten. Dat vind ik dus kwalijk. Als je per se muffins moet eten terwijl je toch al aan de obese-e kant bent, doe het dan op z'n minst op momenten dat je bij bewustzijn bent! Op een gegeven moment durf je gewoon zelf geen muffins meer te maken...

  No feedback yet