« Ik zei nnnnnnnlijntje!Ik hou van Samantha Who »

  De oorsprong van mijn Celine Dion aversie

  09-04-08

    23:59:50, by S p r k .   , 234 words  
  Categories: Categorie-loos

  De oorsprong van mijn Celine Dion aversie

  Het was de herfst van 1996, ik was 15 en ik ging met mijn moeder met de auto naar familie vlakbij Keulen. Mijn tante (nouja, officieel niet echt tante, maar je weet hoe dat gaat) woonde in Brhl en werkte bij Phantasialand (misschien nog steeds wel, ik weet het niet, ze maakte in ieder geval een killer citroenkwarktaart) en daar gingen we een paar dagen naartoe.

  Mijn moeder had toen net de CD Falling Into You gekocht denk ik, want hij was mee in de auto en iedere keer als ik weer een Janet cd had gedraaid (ik draaide destijds 100% exclusief Janet) moest Celine weer aan (wat alsnog beter was dan de Duitse schlager waar mijn moeder ook wel naar wilde luisteren).

  Ik wilde tijdens dat weekend mijn moeder vertellen dat ik homo was. In de auto al. En dat lukte niet, ik durfde niet of zag geen ingang. En dat allemaal terwijl Falling Into You aan stond.

  Eenmaal aangekomen had ze tijdens n van de nachten een hele toespraak over hoe ze wilde dat ik gelukkig zou worden, of het nou met een jongen of met een meisje was, en toen durfde ik het ng niet te zeggen.

  Dus nam ik me voor om het op de terugweg te vertellen. En wr stond Falling Into You aan. En wr durfde ik het niet te vertellen.

  En daarom moet Celine dood :P

  No feedback yet