« Oh, volgens mij is dit bij nader inzien een escort.Ik had misschien beter niet dat grapje kunnen maken over dat alle dieren dood moeten en dat we alle natuur moeten asfalteren. »

  Dit is mijn droom, ik zie er FANTASTISCH uit!

  18-11-10

    20:51:09, by S p r k .   , 412 words  
  Categories: Categorie-loos

  Dit is mijn droom, ik zie er FANTASTISCH uit!

  Ik heb z raar gedroomd vannacht! Ik zat 's ochtends met mijn collega Vincent in de trein naar Amsterdam Centraal (wat gek is, want ik woon gewoon in Amsterdam). Toen we aan waren gekomen waren we ineens in Brussel, althans, zo zag het eruit. "Ik weet niet waar je het over hebt, k ben gewoon in Amsterdam!" zei Vincent, en toen rende hij snel weg.

  Dus ik liep met m'n fiets aan m'n hand, want die had ik ook bij me, door het centrum van Brussel (wat opvallend veel leek op een kermis, ik weet namelijk helemaal niet hoe Brussel er uitziet). Toen ik op Maps keek op m'n iPhone gaf mijn telefoon wel aan dat ik in het centrum van Amsterdam was. Woah! Twilight Zone!!!

  Ik dacht dat ik misschien in een psychose zat en in het echt juist wl door het centrum van Amsterdam liep, en dat ik de hele tijd bijna werd aangereden door trams enzo. Maar toen besloot ik dat iemand me dan heus wel even naar de veilige stoep zou leiden, al was het alleen al om mijn portemonnee te rollen.

  Naast het station was een soort Ahoy-achtige concertzaal en Lady Gaga stond daarvoor interviews te geven. Ik liep met mijn fiets achter haar langs om te kijken of naast de concertzaal misschien wel gewoon Amsterdam lag, maar dat was niet zo. Toen moest ik nog een keer achter haar langs, met mijn fiets, van een trapje af, wat natuurlijk een onwijs kabaal maakte.

  Ik liep maar weer terug naar het station en dacht "Ik koop maar gewoon een treinkaartje terug naar Amsterdam, kijken wat er dan gebeurt." en bij het loket bleek dat ik ook gewoon met mijn vers opgeladen OV-chipkaart kon reizen (en dat de vrouw achter het loket hl trots was dat dat kon). Ik vroeg van welk spoor de trein vertrok, en de vrouw zei dat ik helemaal om moest lopen.

  Toen ik helemaal om wilde lopen kwam ik Loesje tegen, die er hl goed uitzag in een lange zwarte jas met daaronder een vrolijke bloemetjesjurk en grote ronde oorbellen in haar oren, met de zon in d'r haar enzo. Maar Loesje zei juist tegen mij "Oh, je ziet er wel aardig uit!" en toen zei ik "Loesje, dit is mijn droom, ik zie er FANTASTISCH uit!" en toen zei Loesje "Oh." en liep ze weer door.

  En toen snurkte ik mezelf wakker. Denk je dat die droom iets betekent?

  No feedback yet