« Sandra Bullock on a ponyOntrouwe Schonie »

  Double you, E E K E & D.

  01-07-07

    12:18:21, by S p r k .   , 369 words  
  Categories: Categorie-loos

  Double you, E E K E & D.

  Ik heb gisteren aan de telefoon z hard gelachen dat ik er heel erg van moest huilen. En ik kan wel vertellen waarom, maar je vindt het toch niet grappig, niemand vindt het grappig. Richard had het over Japanse animatieseries en ging daarna verder met een ander verhaal maar ineens kwam er nog een ander Japans animatieproject bij hem op. Dus midden in een compleet ongerelateerde zin zei hij 'Candy Candy'. Dat was al best wel grappig, vond ik. Maar toen belde hij later op om te vertellen dat hij op weg was maar nog geen stokbrood had kunnen scoren, en ik zei er de hele tijd 'Candy candy' tussendoor. Toen hij eindelijk klaar was met zijn verhaal, voegde hij daar zelf nog een 'Candy candy' aan toe. En toen kwam ik niet meer bij...

  Zie je wel dat je erbij had moeten zijn!

  Ik heb serieus in tijden niet zo hard gelachen. De vorige keer was denk ik dat ik Brammetje aan de telefoon had en dat ik zei dat ik zin had in 7 KipMcNuggets van McDonald's, en dat het stom was dat je er geen 7 kon kopen, wel 6. En toen zei hij ,,Dan koop je er toch 9?" en toen zei ik ,,Ja maar dan moet je er weer 2 weggooien." Toen moesten we allebei heel lang en heel hard lachen.

  Mijn nieuwe Libelle is gisteren gekomen en ik heb hem nu al helemaal uit. Behalve het stuk over het ideale terras, want dat leek me stom en ook vrij moeilijk te realiseren op mijn Franse balkon. Poekie moest gisteren overgeven. Ze ging eerst hl hard en overdreven miauwen. Toen liep ze de gang in, naar de deurmat, en maakte ze kokhalzende bewegingen. Ik herkende het van onze hond van vroeger en zette haar snel in de badkamer neer. Toen kwam er een haarbal uit in een soort Mango Chutney-achtig sausje. Althans, zo zag het eruit, ik heb er natuurlijk niet aan geroken.

  Tot zover mijn boeiende weekend. En mijn laatste 'rustige' weekend voorlopig. Volgend weekend zijn de van Emden twins jarig, moet ik varen varen over de baren en ook nog naar Bjrk. En het weekend erop is weer deadline, dus lekker werken enzo. Poe hee.

  No feedback yet