« Yeah, I've seen more hors d'oeuvres before, so...Nou, he, even lekker bijkletsen! »

  Duizelingwekkend weekend

  01-10-07

    15:46:42, by S p r k .   , 305 words  
  Categories: Categorie-loos

  Duizelingwekkend weekend

  Vorige week maandag had ik het en gisteren had ik het weer; duizeligheid. En dan niet een beetje draaierig, maar dat je echt bijna omvalt en/of over je nek gaat als je langer dan 30 seconden rechtop staat of zit. Best wel naar. Ik ben er vorige week verder niet mee naar de dokter geweest omdat het gewoon het intro van een verkoudheid of griepje leek... Maar toen was het gisteren dus ineens weer terug.

  Ik kon prima op bed liggen en Felicity kijken enzo, maar als ik op wilde staan ging het mis. Ik ben op een gegeven moment heel snel naar de keuken gelopen, heb een pak vruchtensap en een glas gepakt, dat naast mijn bed gezet en toen snel weer gaan liggen. En even later was ik weer genoeg bijgekomen om het glas in te schenken en snel op te drinken. Want áls je over je nek gaat is het altijd fijner als je iets in je buikje hebt, zeg ik altijd maar.

  Uiteindelijk is het redelijk goed gegaan. Ik heb me de hele middag rustig gehouden op bed en aan het begin van de avond voorzichtig opgestaan en voor mezelf gekookt enzo. Wel vaag dit, ik ga morgenochtend vroeg naar de dokter om te vragen of hij er meer van weet (een eerder telefonisch consult van Dr. Bunny heeft eigenlijk weinig opgelost).

  Ik ben door al deze bed-activiteiten wel gaan twijfelen of ik Poekie nog wel wil uitbesteden aan derden. Want de laatste tijd is ze alleen maar heel lief bij me komen liggen enzo. Toen ik zaterdagavond knus met een dekentje op de bak dvd lag te kijken is ze zelfs op schoot in slaap gevallen! En ik kan haar tegenwoordig steeds langer vasthouden zonder dat ze meteen weg probeert te kruipen. Zie je wel dat ze niet autistisch is!

  No feedback yet