« Nog meer filmpjes :)oh het is eigenlijk 4 keer goed »

  Dus dan rijdt deze persoon eigenlijk net zoals hij praat.

  08-08-08

    01:26:36, by S p r k .   , 202 words  
  Categories: Categorie-loos

  Dus dan rijdt deze persoon eigenlijk net zoals hij praat.

  Nouja! Ik wilde vandaag (om 0:30 uur welteverstaan) eindelijk maar eens van kantoor naar huis fietsen, is mijn voorwiel helemaal naar de tering! Helemaal gebogen en lek en alles. WTF?

  Er kwam vanmiddag al een nare roodharige tyfushomo aan de deur die vond dat ik mijn fiets niet op een handige manier had neergezet. Het is namelijk naast de in- en uitgang van een soort parkeergarage ofzo. Maar mijn fiets staat altijd helemaal tegen een hek aan en sorry maar als je daar je Twingo niet langs kunt manouvreren, dan rijd je écht als een vrouw. Dus dan rijdt deze persoon eigenlijk net zoals hij praat.

  Dus óf het is toeval dat mijn voorwiel zo zwaar is toegetakeld, of die 'man' is uit woede mijn voorwiel te lijf gegaan. Want met moeilijk in- en uitparkeren is deze schade heel duidelijk niet aangericht.

  Dus ik kon lekker naar huis lopen en morgen moet ik mijn fiets laten repareren. Als ik die gast een keer tegenkom in of om het kantoor, dan sla ik hem op z'n bek. Ik ben geen gewelddadig persoon maar dit slaat echt alles.

  Oh en toen ik eindelijk thuis aankwam, zag ik dit:


  Anders zet ik hier mijn bus neer...

  No feedback yet