« Voordringende intercedentesYfkler »

  Erwin Olaf? Erwin Krol? Henk Krol!

  03-06-07

    16:48:19, by S p r k .   , 636 words  
  Categories: Categorie-loos

  Erwin Olaf? Erwin Krol? Henk Krol!

  Vrijdagavond was ik moe moe moe moe. En waarvan? Waarvan? Geen idee. Maar toen ik thuiskwam heb ik eerst maar eens een fijn tukje gedaan. Daarna heb ik mezelf naar de Albert Heijn gesleept en besloot ik mezelf eens lekker te verwennen, avondmaaltechnisch gezien. En dat doe je natuurlijk met biefstuk!

  Toen ik deze anekdote aan Maurits vertelde vroeg hij ,,Kun jij biefstuk maken dan?" Nee. Dat kan ik niet. Dat bleek maar weer. Ten eerste waren de lapjes van de Albert Heijn gewoon niet helemaal rijp ofzo. Alsof je een nog niet rijpe banaan zit te eten. En ik dacht nog ,,Hoe moeilijk kan het zijn, met mijn grillpan en wat peper?" Nou, het smaakte nergens naar. Het was bijna zelfs een beetje vies.

  Ik had er ook aardappelpartjes bij gekocht en dacht wel even een sausje van sour cream en tuinkruiden erbij te kunnen maken. ,,Nou, sour cream is voor mij ook al genoeg. Maar ik eet ook weleens een heel pakje boter op, met wat zout." aldus Maurits. Ja, had ik het maar bij sour cream gehouden. Ik heb natuurlijk weer vl teveel tuinkruiden door die sour cream geroerd en toen was dat k al niet lekker meer.

  De volgende ochtend, toen ik de niet opgeruimde aardappelpartjes met wat saus-residu probeerde, smaakte het overigens al een heel stuk beter.

  Het enige culinaire succes van de avond was een fijne portie STROOPWAFELFEEST. Dat is nieuw roomijs van Hertog. Ik heb letterlijk een kwartier voor het vriesvak in de Albert Heijn staan twijfelen of ik STROOPWAFELFEEST of Appeltaartijs moest kopen. Met de deur van de koeling open natuurlijk, dan komen die verpakkingen toch net iets beter tot hun recht. Uiteindelijk was ik erg blij met mijn keuze. Zo blij zelfs, dat ik dacht dat het wel zou lukken om mensen naar mijn appartement te lokken met een flinke portie STROOPWAFELFEEST in de aanbieding te gooien, maar helaas.

  Gisterenavond ben ik naar Studio 80 gegaan. Een beetje gebogen, naar de grond kijkend, liep ik langs de rij en glipte ik voor iedereen naar binnen. Want dat mocht. Vorige maand vond ik de mensen die langs de rij liepen maar zielig, nu was ik zlf een beetje zielig. Maar wl als eerste binnen! Daar valt ook wat voor te zeggen.

  In de studio liep ook een jongen rond die bezig was mensen te werven voor een goed doel. En ik weet niet of het door de hoge temperatuur kwam, of door het feit dat de jongen (waarvan ik dacht dat ik er misschien wel zoenend mee zou eindigen) niet op was komen dagen, aan de drank heeft het in ieder geval net gelegen... Maar ik heb me dus opgegeven voor een soort nationaal Foster Parents kind. Ik help kleine R. de zomer door terwijl hij zich verder laat opleiden tot dansmarieke/cirquedesoleilacrobaat. Ik ben benieuwd wanneer ik mijn eerste tekening opgestuurd krijg.

  Vanavond is het Tori Amos concert, wat 2 keer kut is. Ten eerste is het vrij zitten. Ik ben niet iemand die met een slaapzak voor de Heineken Music Hall gaat liggen, dus ik zal wel ergens helemaal achteraan komen te zitten. Eigen schuld dikke bult, maar desalniettemin niet leuk. Verder was dit d uitgelezen kans om Tori nog een keer te spreken en toch ook maar met haar op de foto te gaan (stiekem is mijn Dolly Dots foto toch wel hl leuk) maar ik heb dat een beetje kut aangepakt qua platenmaatschappij contacten, dus toen ik eenmaal de juiste persoon te pakken had was het al te laat.

  Hopelijk is de show leuk hopelijk speelt ze Etienne. Of iets anders van Y Kant Tori Read. Dat zou nog eens leuk zijn.

  Daarna naar de Trut, waar ik later dan normaal aan zal komen, dus hopelijk kan ik nog naar binnen :)

  No feedback yet