« Sprk heeft GEEN hivPretty Good Year (Tori Amos) »

  Five Fathoms (Everything But The Girl)

  08-01-06

    04:31:00, by S p r k .   , 349 words  
  Categories: Categorie-loos

  Five Fathoms (Everything But The Girl)

  Donderdag ben ik samen met Peter de 'gehuurde' IKEA-tafel gaan terugbrengen. Peter heeft hem uit elkaar gehaald en ik heb hem zo netjes mogelijk weer in de verpakking gestopt. Verder heeft Peter nog mijn hele keuken grondig schoongemaakt met vieze LIDL-lavendeldoekjes en hebben we samen een ingenieus plan ontwikkeld om mijn magnetronoven te verplaatsen voor veel meer keukenblad. Dus nu zoek ik iemand met een zaagie. Want het is helemaal niet zoveel werk.

  De Oud-Hollandsche spelletjesavond (het fenomeen is Oud-Hollandsch, de spelletjes zelf niet) was wederom een succes. Van heinde en verre kwamen mensen naar mijn pittige huisje om te weervolven en om Who's The Man te spelen. En de Poolse onderbuurhoer was blijkbaar ziek of op vakantie of misschien wel dood, want we zijn tot 3 uur doorgegaan en niemand heeft geklaagd over overlast. Terwijl er toch heel flink gegild werd. Van Obbie heb ik nog een hele fijne kalender gekregen, en Brammetje had een 10er-pack Milchschnitten meegenomen.

  De volgende ochtend werd ik om 12 uur wakker gebeld. En toen was al mijn drinken op. Of nee, ik had precies nog een glas (overigens bedorven) vruchtensap. Blijkbaar hebben mensen ook staan samenscholen in de keuken, want de brie (die ik ivm logistiek maar niet meer op tafel heb gezet) is zo goed als op. Dus ik moest nodig naar de ALDI om nieuwe cola light (35 cent!) en ijsthee (eh... 39 cent ofzo!) in te slaan.

  Nou kom ik sowieso niet zo snel op gang, en ik ging ook nog een uur sporten, opruimen, douchen, stofzuigen en wat dingetjes downloaden, en mijn computer een beetje opschonen enzo. Voor ik het wist was het kwart voor 6, en de ALDI gaat om 6 uur dicht. Dus ik heb me zo snel mogelijk aangekleed en ben naar de ALDI gelopen. Ik was daar stipt om 17:55 uur, maar ik mocht niet meer naar binnen want het was al 6 uur. Echt niet. Ik legde nog uit dat ik alleen maar wat drinken wilde inslaan, maar het mocht niet baten. ,,Nou, dan niet. Ik ga wel naar een andere supermarkt waar alles 4 keer zo duur is!" zei ik pseudo-triomfantelijk.

  No feedback yet