« Cirque Du Celine... Sans Celine.They would have raped her 50 times... »

  Gefeliciteerd! Met je verjaardag...

  23-02-08

    18:53:14, by S p r k .   , 297 words  
  Categories: Categorie-loos

  Gefeliciteerd! Met je verjaardag...

  Goed, nog even een laatste update over die jongen die in dat ene tentje werkt en... Je weet wel.

  Ik was vandaag dus op zijn verjaardagsfeestje. Serieus. Nouja, officieel niet natuurlijk, maar hij vierde zijn verjaardag in het tentje waar hij werkt. Laat ik beginnen met zeggen dat Simone gelijk had toen ze vorige week opmerkte dat hij wel een beetje jong was. Dat viel uit alles op te merken; de meisjes die op zijn verjaardag waren en de cadeautjes die hij van die meisjes kreeg. Cosmetica en kleding. Of zoals Maurits heel eloquent opmerkte: ,,Ik heb nog nooit zoveel tasjes van de Men At Work bij elkaar gezien... Behalve bij Men At Work zelf natuurlijk."

  Oh en zijn grote cadeau, en tevens dé indicatie dat hij vandaag dus 16 of maximaal 17 is geworden: zijn NIEUWE SCOOTER! Maurits en ik konden in eerste instantie niet zo goed zien of het wel echt een nieuwe scooter was, want hij was een half uur eerder nog keihard omgevallen... Maar aan de manier waarop het jongetje reageerde toen zijn scooter omviel en hoe hij niet meteen wist hoe hij het alarm uit kon zetten... Nieuwe scooter.

  Ik zag mezelf al met moeite op de thee gaan bij zijn authentieke multiculturele ouders, maar ik zie mezelf al helemáál niet achterop die scooter zitten!

  Geen idee waarom het me voorheen niet opgevallen is dat 'ie wel echt iets jonger is dan 19 ofzo. Misschien is dat wel hoe pedofielen denken! Die zien geen onschuldig lief meisje van 8, die zien een hitsige uitdagende vrouw van 12! Ofzo.

  Hoe dan ook; ik hoef dus niet meer voortaan alleen maar te lunchen bij 'dat ene tentje dat we maar beter niet bij naam kunnen noemen'. Hoewel het eten er wel echt lekker is en de prijzen gunstig.

  No feedback yet