« Breathe Me (Sia)Au Port (Camille) »

  Gold Dust (Tori Amos)

  24-08-05

    23:43:12, by S p r k .   , 302 words  
  Categories: Categorie-loos

  Gold Dust (Tori Amos)

  Nou, ik kan je vertellen dat om 6 uur op je cardio apparaat staan niet echt prettig is. Ik stond er een uur lang vrij apathisch bij. Maar ik heb het toch maar mooi gedaan, en daarna zat ik helemaal fris in de trein.

  Ik had totaal geen behoefte aan een tukje, dus heb ik de Spits maar even gelezen. En in mijn horoscoop stond dat ik die avond een amoreuze aanvaring zou hebben! Slinks als ik was, besloot ik alle sterrenbeelden even door te nemen. En uiteindelijk kwam ik tot de conclusie dat mijn amoreuze aanvaring met een mede-waterteken zou zijn. Dus toen ik die avond, na nog eens 45 minuten gesport te hebben, bij de sneak zat, moest ik natuurlijk even rondvragen naar de sterrenbeelden.

  Maar helaas, de jongen waarvan ik stiekum al een tijdje op een amoreuze aanvaring hoop (althans, van de jongens die mee waren naar de sneak) was Steenbok. En da's natuurlijk helemaal geen waterteken. Dat zou ook een beetje onhygienisch zijn. De enige andere vrijgezelle watertekens waren 2 kreeften; eentje was 'hetero' en de ander 'vegetarier'. Het hield niet over. Ik ben zelfs nog na de film 1 drankje gaan doen, om het lot nog een kans te geven, maar kort na middernacht hield ik het maar voor gezien. Kuthoroscopen.

  In mijn horoscoop van vandaag stond overigens helemaal niet iets als 'sorry voor het misverstand, schorpioen!'. Ik ga er nog een brief over schrijven, denk ik. Ik zat uberhaupt iets minder fris in de trein vanochtend. Ik had mijn wekker wel om 6 uur gezet, maar toen ik amper rechtop kon staan van de stijfheid, ben ik maar weer even in bed gekropen. Dus vandaag heb ik maar 1 uur gesport. En een uitsmijter gegeten. Naast de middagsalade. Ik ben benieuwd of mijn grafiek in Excel morgen nog wel naar beneden wijst.

  No feedback yet