« De Friese Rietwipper, de jongen-met-krullen, Maik en de Oprah Head FlipBlind item #7 »

  'Heb je ook Biologische condooms?'

  19-04-09

    12:03:16, by S p r k .   , 642 words  
  Categories: Categorie-loos

  'Heb je ook Biologische condooms?'

  Gisterenmiddag wilde ik per s naar het Vondelpark. Want hallo (Hola!), het kan niet zo zijn dat het alleen maar parkweer is op dagen dat ik moet werken. Dus weer of geen weer (of in dit geval: wind en drassige grond of geen wind en drassige grond), ik was in het park. In de wind. En op het drassige gras. Maar het was prima.

  Gisterenavond was ik uitgenodigd om in de Amsterdamse Marcanti het njarig bestaan van homozender OUTTV te vieren, en om daarna ook nog het Eurovisie Songfestival concert bij te wonen. Yay! Omdat ik weet dat Pieter van een feestje houdt, vroeg ik hem mee als m'n +1.

  Ik had zowaar weer eens m'n stropdasje aangetrokken en ik was helemaal een klein beetje bruin gekleurd door de zon, dus ik kon er flink tegenaan. Omdat ik door wat eerder SMS-verkeer met iemand van OUTTV dacht dat mijn +1 genterpreteerd zou worden als 'date', had ik met Pieter afgesproken (en gerepeteerd!) dat hij Marcus (met een C) heette, psychologie studeerde (daarom vond 'ie me ook zo interessant), en dat we al drie maanden samen waren. En dat we elkaar hadden ontmoet in de Natuurwinkel waar hij een bijbaantje had, toen ik hem vroeg 'Heb je ook Biologische condooms?' en hij antwoordde 'Niet bij me'. Helaas was Pieter het verhaal alweer snel vergeten :P

  Dat kwam misschien ook wel omdat hij heel erg hyped up was vanwege het feit dat Svetlana Loboda, de kandidaat van Oekrane, ook zou optreden. Toen we onze jassen op gingen hangen stond Svetlana (die dus geen Engels spreekt, lekker internationaal!) net een interview te geven. En de linkerkant van haar mond was helemaal rood. Ik vermoedde dat ze haar soundcheck al achter de rug had, dat haar manager daar niet tevreden over was en haar gehoekt had. Want de artiesten waren nog aan het soundchecken toen we binnenkwamen, vond ik gezellig.

  Tijdens de show ging ik even beneden kijken en toen werd ik heel snel aangesproken door een op zich prima jongen. Hij vroeg of ik al met iemand gezoend had, ik vroeg of hij al met iemand gezoend had, en toen niks. Oh ja, ik zei dat ik het vanaf het VIP-balkon niet zo goed kan zien omdat er slingers in de weg hingen, waarop hij zei 'Slings?'. Viespeukje. Na een tijdje ging ik weer naar boven en zei hij 'Ga maar vast in de slings hangen boven, ik kom straks wel even boven kijken'. Toen zei k 'Slings?' en toen zei hij 'Slingers!'. Het was allemaal heel vreemd en heleml niet zoals ik dat soort gesprekken weleens heb zien gaan in diverse Amerikaanse tv-series.

  Weer boven aangekomen was Sjors (iemand van OUTTV die hele stukken van m'n weblog uit z'n hoofd kent, eng!) heel erg zijn best aan het doen om een andere jongen te ontwijken, dus speelde ik heel even z'n 'we hebben al drie jaar iets'-vriendje. Ook gezellig. Sjors stelde me ook nog voor aan Robert, een best wel leuke jongen die bij de Linda. werkt. Die vertelde dat de hoofdredacteur van de Linda. al een tijdje een bepaald nummer van Gay&Night op haar bureau heeft liggen (die met mijn Lady GaGa interview erin). Vind ik gezellig! Oh en ik heb samen met Richard onze legendarische Franklin Brown en Maxine-imitatie gedaan, waarbij ik op m'n knien danste. Er wilde zowaar een meisje met ons op de foto en nu zijn we beroemd. Bij dat ene meisje.

  Ik ben helaas net in m'n pik geknepen (ik vind het toch heel fijn om dat woord even opnieuw te gebruiken), al heeft er wl iemand (van de Linda.) aan m'n tepel gezeten. Maar die was het volgens mij alleen om een baan bij Gay&Night te doen, dus ik geloof niet dat dat helemaal telt.

  No feedback yet