« Dingen die me hinderen op de fiets'Dat is mijn bed-chocola!' »

  'Ik moet terugkeren naar de Sien of de crime'

  20-02-12

    14:21:00, by S p r k .   , 274 words  
  Categories: Categorie-loos

  'Ik moet terugkeren naar de Sien of de crime'

  Ik dacht, als én Willem Stam én Hans van Lissum én de zus van Charlotte Bouman trouw m'n weblog lezen, dan moet ik er toch maar weer eens regelmatig iets nieuws op gaan zetten. Want ik ben die people pleaser.

  Vandaag wil ik het graag hebben over het weer. Want ik zie mensen links en rechts op Facebook en Hyves (nee hoor, hahaha, natuurlijk niet op Hyves... Hahaha... Hyves) posten dat ze het zulk prachtig weer is.

  Tegen die mensen wil ik zeggen: ABRE LOS OJOS, THE SADDEST GIRL TO EVER HOLD A MARTINI!

  Dit is namelijk nog steeds schijtweer, maar omdat er niet overal vieze sneeuw ligt en mensen niet meer met harde tepels rondlopen ivm de lage temperaturen denken mensen ineens dat het 'mooi weer' is. Maar het is natuurlijk helemaal geen mooi weer.

  En dan zeggen mensen wel 'jamaarja je kunt ook waarderen dat er geen sneeuw meer ligt en zachte tepels en dat de zon schijnt' maar dat vind ik onzin. De kwikthermometer is half leeg, niet half vol.

  Dit lijkt een beetje op wanneer je echt héél slechte seks hebt gehad waar je spijt van hebt, en daarna heb je middelmatige seks die eigenlijk ook niet echt voor herhaling vatbaar is, maar dan denk je 'DIT WAS FANTASTISCH EN IK GA IETS BIJ HEM THUIS LATEN LIGGEN ZODAT IK NOG EEN KEER TERUG MOET KEREN NAAR DE SIEN OF DE CRIME!' maar dan is je judgement gewoon gecloud omdat de keer ervoor zo slecht was.

  Dat wilde ik even kwijt. Later meer, over dingen die me ergeren als ik op de fiets zit. En dat is me een lijst!

  No feedback yet