« Mijn weekend (en een beetje ervoor en een beetje erna) in het kort (niet op volgorde)Yvettaties, want het werd weer tijd »

  Ik ben dus in de media...

  14-09-08

    12:37:27, by S p r k .   , 352 words  
  Categories: Categorie-loos

  Ik ben dus in de media...

  Ik was het eigenlijk alweer vergeten, maar in de Expreszo die momenteel overal ligt, staat een artikel over boybands. Maar eigenlijk is het gewoon een interview met MIJ! Ja dames en heren, die veer zit weer stevig in m'n reet, naast de 1000mg paracetamol zetpil.

  Maar goed, als we doorbladeren naar pagina 60, zie je mij al in de derde alinea van de broodtekst met naam en toenaam (mijn voor- en achternaam, bladmanager van Gay&Night en muziekrecensent voor Gay.nl) vermeld staan. En dan allemaal citaten over waarom boybands destijds zo succesvol waren en waarom het nu amper nog aanslaat.

  En alsof dat niet genoeg is, werd ik gisteren, toen ik uit de Albert Heijn ToGo kwam, aangeklampt door een jongen die me ook wilde interviewen. Het ging vooral over hoe vaak ik naar de AH ToGo ga, met welk vervoersmiddel ik daar dan heen ga, wat ik daar had gedaan (,,Nou, ik heb dus iets gekocht!" *zakje omhoog houd*), wat ik daar zoal koop en waarom ik überhaupt in de stad was. Het ging opvallend weinig over mijn lopende projecten. Dat vond ik wel jammer en daar ga ik mijn management maar eens op aanspreken. Ik wil niet zo iemand zijn die alleen nog maar met z'n privéleven in het nieuws is enzo, zoals bijvoorbeeld Britney.

  Gisteren was ik op een verjaardag in de Bijlmer met m'n lenzen in (ik moet van mezelf vaker mijn lenzen in want ik heb die dingen nu eenmaal gekocht en ik doe er opvallend weinig mee). Maar ik neem wel altijd lenzenspullen én mijn bril mee, voor als dingen uit de hand lopen. Of als ik ineens na zo'n evenement nog uit ga en de man van m'n dromen tegenkom en meteen ook die nacht daar ga slapen.

  En nu ben ik m'n tas dus vergeten. Dus m'n bril ligt nog in de Bijlmer (of misschien in Osdorp, als mijn collega hem mee naar huis heeft meegenomen). Je gaat toch niet even heen en weer naar de Bijlmer met een taxi om je bril op te halen. Tenzij je écht geld over hebt.

  No feedback yet