« SpeculoosDan grijp je op een gegeven moment vanzelf naar een chocoladehazelnootje! Of 800 gram chocoladehazelnootjes. »

  Ik heb ook besloten dat ik heus wel een heel klein make-uppie op mag vandaag.

  14-11-09

    21:28:16, by S p r k .   , 260 words  
  Categories: Categorie-loos

  Ik heb ook besloten dat ik heus wel een heel klein make-uppie op mag vandaag.

  Goed. Ik zit dus te wachten tot de eerste gasten op mijn verjaardagsfeestje arriveren. Ik dacht, als ik als aanvangstijd 20:00 uur neerzet in de uitnodiging, komt iedereen toch pas rond 21:00 uur, dus dan kan ik er net zo goed meteen 21:00 uur inzetten. Ik heb er niet zo goed bij stilgestaan dat mensen nu waarschijnlijk pas om 22:00 uur komen.

  Dit jaar heb ik een aantal mensen voor het eerst in jaren niet uitgenodigd. Best wel apart eigenlijk, maar ik heb alleen mensen uitgenodigd die ik in het dagelijks leven ook echt met enige regelmaat zie.

  De mensen die ik wél heb uitgenodigd zijn trouwens de afgelopen dagen massaal aan het afmelden. De één is in Tel Aviv, de ander is ziek (dat zijn er eigenlijk wel meer), sommige mensen dachten dat ik het op m'n échte verjaardag (dus zondag) vierde, etc. Nouja, meer hapjes voor mij :P

  Dus daar zit ik dan, te twijfelen of ik wel of niet een extra bijzettafeltje in elkaar zal zetten. Maarja, dan moet ik m'n hele bed weer verschuiven enzo, en vandaag is al enerverend genoeg :P

  Ik heb ook besloten dat ik heus wel een heel klein make-uppie op mag vandaag. Ik was even bang dat ik niet meer goed wist hoe ik het moest aanbrengen. Nee hoor, dat is net als met fietsen. Als je het eenmaal goed hebt geleerd, dan verleer je het nooit meer.

  Nou, anders pak ik nog even de nieuwe Libelle erbij ofzo. Of misschien is er wel Wipeout op tv, je weet het nooit.

  Oh, de bel!!!

  No feedback yet