« Ik heb dus lezersOh, het gaat eigenlijk wel goed met je haar! »

  ...in verband met 'algemene voordelen van een bioscoop met airconditioning'

  27-07-08

    01:02:07, by S p r k .   , 519 words  
  Categories: Categorie-loos

  ...in verband met 'algemene voordelen van een bioscoop met airconditioning'

  Nou, om nou te zeggen dat het een rustige vrije dag was... Nee. Ik heb een beetje opgeruimd, de vaatwasser uitgeruimd, m'n bed afgehaald, zwarte was verzameld, m'n hoofd geschoren, de kattenbak verschoond, stofgezogen en m'n baard geschoren.

  Toen ging ik lunchen met Sven (De Jaaren is een prima locatie maar de broodjes zijn niet echt fijn en ook weer 6 euro). Daarna zijn we naar Kung Fu Panda geweest, in verband met 'rustige activiteit' en 'algemene voordelen van een bioscoop met airconditioning'. Het hele 'nu blijkt dat ik toch eigenlijk niet zo goed ben in kung fu'-gedeelte in het midden van de film heb ik gemist omdat ik toch een klein tukje heb gedaan. Gelukkig is het toch een beetje een kinderfilm, als je dan stukjes mist kun je zelf aan de rest van de film wel inschatten wat er in die tijd dan precies is gebeurd.

  Toen door de stortregen naar kantoor gefietst omdat mijn collega Kristiaan ineens had bedacht dat het misschien wel een goed idee was om morgen naar de MrGay repetitie ook GAY.NL shirts en hun MrGay sjerpen mee te nemen, voor als ze daarna promo gingen doen op het Kwakoe festival. ,,Best een goed idee inderdaad Kristiaan, maar een nóg beter idee als je dit vrijdag had bedacht toen je zelf nog op kantoor was." zei ik op een zo vriendelijk mogelijke toon. Ik heb ook nog 10 minuten staan hannessen met flyers en stickers maar uiteindelijk werd m'n tas te zwaar en lazerde hij de hele tijd van m'n bagagedrager af. Oh en één of andere HOERRRR (ik weet niet zeker of het een meisje was, maar ik vind het wel passend) had het ventiel van m'n voorband opengedraaid. Waarschijnlijk omdat ik m'n fiets te dicht tegen de hare aan stond. Maar ik bedoel, kom op, dit is Amsterdam. Wees blij dat ik m'n fiets niet aan de jouwe heb VASTgemaakt. Gelukkig is dat ventiel een beetje raar en ging er pas lucht uit toen ik er daadwerkelijk op ging fietsen. Dus de schade viel mee en op kantoor heb ik een tijdje geleden al een fietspomp neergelegd.

  Toen snel naar huis om een zwarte was te draaien en te koken. Uiteindelijk bleek dat ik een heel fijn wollen truitje per ongeluk ook heb meegewassen dus ik denk dat ik die wel weg kan lazeren. En Poekie heeft ergens wildgeplast (wil iemand haar nemen voordat ik haar gewoon een keer op straat zet?). Ik denk dat ik gewoon een 1am magnetronpizza ga eten nog. Ik val eigenlijk om van de slaap maar ik heb trek en ik heb geen kleinere snackjes in huis.

  Ik had dus heel graag naar de supermarkt gewild om lege flessen in te leveren, maar het mocht helaas niet zo zijn. Oh en ik had wat nieuwe overhemden willen kopen, maar dat is er ook niet van gekomen.

  Ik wil niet klagen, want het is allemaal leuk, maar ik heb net uitgerekend dat ik de komende 25 dagen letterlijk 1 vrije dag ertussen heb. Dus sorry als ik me niet van mijn meest sociale kant laat zien de komende maand...

  No feedback yet