« M'n lievelings!Zo maar uit eigen oven! »

  Ja ik lees dus ook weleens

  05-01-09

    02:17:07, by S p r k .   , 213 words  
  Categories: Categorie-loos

  Ja ik lees dus ook weleens

  Bijna iedereen weet dat ik een abonnement op de Libelle heb (voor de vieze plaatjes natuurlijk!). Maar vandaag heb ik dus een soort boek gelezen.

  Gisteren zag ik (dit keer met Charlotte) voor de 2e keer de film Twilight. Ik wil dus zwanger raken van Robert Pattinson, of in ieder geval oneindig proberen zwanger van hem te worden, tot bloedens toe. Zelfs al ziet hij eruit alsof hij nooit onder de douche gaat. Daar komt hij, als ik hem eenmaal heb ontvoerd en vastgebonden, ook niet meer aan toe. Een sponsbadje, soit.

  Hoe dan ook; mede dankzij Robert Pattinson heb ik Twilight dus al twee keer gezien. En toen ik vanmiddag las dat de schrijfster van de Twilight-reeks (een gedeelte van) het eerste Twilight boek k in een tweede versie heeft geschreven, namelijk vanuit het perspectief van Robert z'n karakter, moest ik dat natuurlijk lezen. Gelukkig heeft ze het halve manuscript, na allerlei illegale uitlek-toestanden, op d'r eigen website gezet zodat iedereen het kan downloaden. Dus dat heb ik vandaag gedaan. Dat halve boek gelezen.

  Oh, en mijn favoriete 'ik kom weer terug bij mezelf, ondanks alles' album (Boys for pele, van Tori Amos) geluisterd, nadat ik een storende maar wonderschone foto van een bepaalde jongen van 17 (je weet wel, of niet) tegenkwam.

  No feedback yet