« Jamaar... de City bioscoopJamaar... Pleisterspray »

  Jamaar... The Office

  16-05-06

    02:31:49, by S p r k .   , 366 words  
  Categories: Categorie-loos

  Jamaar... The Office

  Ik was een keer in de Trut en toen sprak ik met iemand over mijn toenmalige collega, T.

  T. had altijd iets hysterisch, sloeg z'n toetsenbord altijd heel hard als zijn computer niet deed wat hij wilde, uitte al zijn frustraties hardop en heeft meerdere malen een door mij aangeboden Valiumpje afgeslagen. T. is overigens verder een goede jongen en een keiharde werker, dat mag gezegd.

  De jongen waarmee ik in de Trut stond te praten kende T. ook en zei dat T. hem deed denken uit iemand uit de Briste serie The Office. Fanatiek als ik was, in de tijd dat ik mijn Visa-krediet nog zag als een bodemloze put, kocht ik seizoenen 1 & 2 op DVD.

  Ik heb de serie bijna in 1 ruk uitgekeken. Erg erg erg goed, dus ik was een beetje huiverig toen ik las dat er een Amerikaanse versie van gemaakt werd. Dat is destijds met Coupling tenslotte ook heel erg fout gegaan.

  Maar de Amerikaanse versie bleek erg okee! Er was hier en daar zelfs zowaar een verbetering te zien, ten opzichte van de Britse versie. Dus ik werd een trouwe kijker (nouja, downloader, want de Amerikaanse versie is hier nog niet op TV). Ik loop flink achter met het kijken van mijn series, maar The Office gaat meestal voor. Het zijn tenslotte maar korte afleveringen en ze zijn bijna altijd de moeite waard. De season finale van The Office, vorige week in Amerika op TV, was echt FAN-TAS-TISCH.

  Ik zal niet teveel verklappen voor wanneer hij ergens in 2008 eindelijk in Nederland wordt uitgezonden, maar ik kan niet anders zeggen dan dat dit een van de betere TV momenten van het jaar was. Zelfs nog beter dan Patty Brard met misvormde ingespoten bovenlip in Back In Luv' en zieke ,,I'm about to regurgitate on somebody's face right here."-Danielle uit America's Next Top Model (Cycle 6).

  Dus het was geweldig. Vooral de laatste scene, die iets te maken had met de meneer hieronder. Nuff said.


  John Krasinski

  The Office deed me overigens uiteindelijk niet zozeer denken aan T., maar aan (Twentse!) collega B., die nota bene hetzelfde kijk nou eens, hij trekt zomaar zijn broek naar beneden!-poppetje heeft als zijn TV-evenbeeld

  No feedback yet