« Nee, dan denk ik dat het internet is!'We gaan helemaal apeshit en met stoelen gooien!' »

  John Travoltaaaaaaaaaaaaa!

  28-12-07

    23:17:21, by S p r k .   , 707 words  
  Categories: Categorie-loos

  John Travoltaaaaaaaaaaaaa!

  Op kerstavond zijn mijn vader en de beste vriendin van mijn moeder bij me komen eten. Ik heb een heerlijke pompoensoep voor ze gemaakt (nouja, opgewarmd) en 'mijn' pasta gemaakt (nog steeds van een gestolen recept van Brammetje). Erg gezellig en ze vonden het erg lekker. We hebben ook de speciale kerstuitzending van All You Need Is Love gekeken. Niet echt een show waar ik regelmatig naar kijk, maar ik moest toch 5 keer bijna huilen.

  Het enige dat me tegenviel was dat Robert ten Brink tegenwoordig denkt dat hij fucking Oprah is. Hij gaf allemaal Uggs weg en nog meer shit, en dan stond hij net als Oprah ,,Woooooo!" te roepen enzo... Het was wel duidelijk dat Robert nog heel wat te leren heeft, want hij is a) niet één keer zomaar over John Travolta begonnen en hij heeft b) niet één keer naar THE SECREEEEEEEEEEEEEEEET verwezen. Volgende keer beter, Oprah!

  Op eerste kerstdag was ik met wat vrienden bij Obbie. Ik had voor tientallen euro's aan wijn meenomen en Obbie en haar vriend hebben heerlijk gekookt. We hebben ook nog spelletjes gedaan en ik heb minstens een fles wijn gedronken.

  Het filmpje (ik kom er zelf niet echt heel erg in voor):
  [youtube]8xVkL20ksbI[/youtube]

  De volgende ochtend heb ik ontbeten bij Simone, die het niet makkelijk heeft in d'r eentje met een tweeling van anderhalf. Petje af! Ik dacht heel slim te zijn en ze aan te moedigen om mama een beetje te helpen met opruimen. Iedere keer als ze een kopje naar de keuken hadden gebracht riep ik ,,Jeeeeeeeeeee!" en ging ik in enthousiast mijn handen klappen. Een half uur laten deden de twee dames dus NIETS meer als ze er geen staande ovatie voor kregen. Da's trouwens niet helemaal waar; één van de twee ging keihard hysterisch janken toen mama het lef had om kaas op tafel te leggen zonder haar ONMIDDELIJK een plakje te geven. Ik wil nooit kinderen, denk ik.

  Die middag besloot ik de schimmelplekken in mijn badkamer eens goed aan te pakken met bleek. Binnen een mum van tijd rook mijn hele huis naar subtropisch zwemparadijs, had ik moeite met ademhalen en was de felroze kleur van de muur op bepaalde plekken behoorlijk vervaagd. Weg folklore. Ik nam kordaat de slimme beslissing om dan maar de hele muur met bleek te behandelen, zodat de verf tenminste overal ongeveer egaal zou verkleuren. Waarom heb ik nog niet mijn eigen klusprogramma op tv, met écht praktische tips zoals deze?

  Op derde kerstdag kwam Sven langs en hebben we Sex & the City gekeken. Helaas waren we net aangekomen bij de afleveringen waarbij Carrie gaat daten met Aidan, die nare timmerman met dat vieze haar en die stomme hond. Daarna heb ik een soort rosbief ovenschotel van de Albert Heijn (afgeprijsd van 15 euro naar 5 euro, zoals het hoort) gemaakt. Je moest er een soort gaarheidsmeter in steken, die dan weer omhoog zou floepen als het vlees van binnen gaar was. Na drie kwartier ging Sven bij de oven kijken en riep hij me erbij; het zag eruit dat het gaarmetertje al langzaam een heel klein beetje naar boven kwam. Met ingehouden adem bleven we kijken naar de ronddraaiende lap vlees. Na een minuut schoot de gaarmeter ineens heel parmant omhoog, waardoor Sven en ik allebei moesten gillen. Al die adrenaline ook!

  Ex-collega Cindy heeft een kindje gekregen. Ik weet niet precies hoe lang geleden, want die informatie is tot mij gekomen via Obbie, die het weer van iemand anders had gehoord, enzovoorts. Hartstikke leuk natuurlijk, want Cindy is koel. En hoe heet het kindje? DIOR. Ik wil samen met Obbie een kindje maken en die Dr. Oetker noemen. Dan heeft 'ie alvast een titel, hoeft 'ie daar alvast niet meer voor naar een universiteit. Mochten ze op het gemeentehuis moeilijk doen, dan zeggen we wel dat zijn voornaam Dre Oetker is, maar dat de 'e' hééél klein is en dan wordt zijn roepnaam 'dokter Oetker'. Ik ben helemaal voor. Mocht het een tweeling worden, dan noemen we het andere kindje Sloggi. Als er een tweeling wordt geboren is één van de twee tenslotte toch vaak wat kleiner en slanker.

  Mijn kat steekt de hele tijd d'r tong naar me uit.

  No feedback yet