« Ze liggen nog niet in de winkel mevrouw!Mijn weekend (en een beetje ervoor en een beetje erna) in het kort (niet op volgorde) »

  Korting op korting!

  28-09-08

    22:13:53, by S p r k .   , 701 words  
  Categories: Categorie-loos

  Korting op korting!

  Het zijn tumultueuze tijden. Donderdagavond was het zomaar ineens 15% kortingsmadness bij de HEMA met gratis tompoucen en korting op korting! Ik ben helemaal doorgeslagen en heb een nieuwe koekepan, 2 nieuwe douchegordijnen, petit fours en vitamine C pillen gekocht. En dus 2 gratis tompoucen gegeten. Ik rende helemaal manisch door de HEMA, mezelf hardop afvragend waarom er maar 7 co-shoppers waren in plaats van 4.000. ,,Ja, dat snap ik ook niet!" antwoordde een gezellige Magriet-vrouw heel adequaat.

  Ik heb nog steeds nesteldrang. De laatste keer dat ik echt iets met een jongen heb gedaan was met... Nouja, die ene jongen met dat Aziatische vriendinnetje, de meeste mensen kennen het verhaal inmiddels wel. Op de n of andere manier moet ik steeds heel vaak aan hem denken. Da's niet gezond dus ik moet gewoon een ander leuk iemand tegenkomen, daar heel erg verliefd op worden en hij ook op mij, zodat we eind december samen een kerstkaasfonduefeest kunnen gooien. Ik ben al een tijdje op diverse internetdatingsites bezig om zo'n jongen te zoeken, maar het wil nog niet echt lukken. Totaal niet. Voor je het weet zit je op zaterdagmiddag radeloos mensen op internet te complimenteren met de manier waarop ze hun tepel hebben gefotografeerd. Ook niet goed.

  Zaterdagavond was ik met Peter naar Zoetermeer. Ik was eerder deze week aan het kijken op www.brigittekaandorp.nl en het viel me op dat ze de rest van het jaar alleen nog maar speelde in oorden die TERINGver weg zijn (Hoogeveen, Scheveningen, Middelburg, Groningen, Apeldoorn). De eerstvolgende keer dat ze ergens speelt op 'acceptabele' afstand is pas in Januari in Utrecht (ze is pas eind Maart in Amsterdam). Maar de afgelopen week stond ze dus nog in Zoetermeer! En ik dacht, laat ik eens bellen of er nog kaartjes zijn. En er WAREN dus nog 2 kaartjes, op het balkon, rij 5, rechts van het midden. Ik stuurde via Hyves een mail naar wat mensen die volgens mij ook wel naar Brigitte zouden willen, waarvan uiteindelijk 2 reageerden, want reageren is denk ik 'uit', tegenwoordig. Maar goed, n van die twee was Peter en hup daar gingen we, op naar Sweet Lake City.

  Ik rook een beetje naar een meisje. Of nouja, niet naar 'een' meisje, maar naar meisje. Als een meisje. Ik had gedoucht met grapefruit shampoo, mezelf ingesmeerd met cocosnoot bodij lotion en ondergespoten met vanilleparfum. Wel prettig eigenlijk. Eerst gingen we nog even een Whopper-config scoren boven de A4. Of eigenlijk niet echt boven de A4, want die Burger King zit gewoon netjes naast de A4 en niet heel baldadig erboven. De jongen die ons hielp was overigens niet erg vriendelijk en we hebben in gedachten een stuk of 14 Customer Satisfaction formulieren ingevuld. Zoetermeer is dus best wel tof eigenlijk. Je kunt er gratis parkeren, 2 x 3 bolletjes ijs kosten er ? 3,90 en mensen zijn er nog best heel vriendelijk. Brigitte d'r show was gezellig. In de tweede helft zit een liedje over d'r nieuwe man en ik heb hem een paar keer ontmoet en gesproken ivm MrGay, dus ik had de hele tijd beeld bij het liedje en dat maakte het extra grappig. Ofzo.

  Oh, en ze had een heel leuk van der Sloot grapje. Jongens tussen de 10 en de 20 zijn vooral bezig met een aantal vraagstukken:
  - waar komt die puist ineens vandaan?
  - wanneer ga ik nou eens een keer neuken?
  - met wie?
  - als ze niet goed wordt, laat ik haar dan op het strand liggen of ga ik hulp halen?

  De salarissen waren niet op tijd overgemaakt dus ik moest mijn laatste beetje Visa krediet opgebruiken om dit weekend n naar Zoetermeer te kunnen n te kunnen lunchen op zondag. Na de lunch ben ik met Coty en Pieter naar de nieuwe Ben Stiller film geweest. Halverwege de film zei Pieter ineens ,,Eh, ze hebben helemaal geen panda's in Vietnam!" Nee, inderdaad, en dt maakt de film totl ongeloofwaardig.

  Oh en ik ga helemaal hard op de nieuwe CD van de Pussycat Dolls. Ik ga het ook niet meer verbergen, iedereen mag het weten. De Doll Domination is aardig bereikt hier... Maar ik kan echte kwaliteitsmuziek ook nog wel waarderen, ik heb dit nummer van Annie Lennox bijvoorbeeld helemaal herontdekt:

  [youtube]vhG8zC4npsE[/youtube]

  No feedback yet