« Mariah neukt als een walvisDat kun je wel zien dat is ZIJ! »

  Love of the Common People

  04-04-08

    17:04:43, by S p r k .   , 443 words  
  Categories: Categorie-loos

  Love of the Common People

  Gisteren ging ik sushi eten met een jongen die ik al een paar jaar via internet (en ook wel van tegenkomen in het wild) ken. Toen ik van tevoren nog even ging pinnen kon ik nog maar ? 30 opnemen. Jeetje. Het was nog maar 3 april! Al die bitches die geld van me willen...

  Ik heb voor dit soort gevallen altijd nog wel een paar tientjes achter de hand, dus met pannenkoeken, pizza's en ALDI cola (waar ik toch al niet vies van ben) moet het goed uit te houden zijn tot 15 april, wanneer ik weer een centje van de Belastingdienst krijg. Maar shit! Ik ben 27, wordt het niet eens tijd dat ik dit soort omstandigheden niet meer voor mezelf veroorzaak?

  Vanavond maar eens kijken welk gedeelte van m'n inboedel nu weer op marktplaats kan. Niemand biedt op m'n Goede Tijden Slechte Tijden boxset, waarom is dat toch? :P

  Natuurlijk ben ik wel gewoon sushi gaan eten, want dat was nu eenmaal afgesproken en het is ook een beetje raar om de eerste keer dat je echt met iemand afspreekt te zeggen ,,Sorry, ik kom er net achter dat ik een sloeber ben, kunnen we anders naar Burger King?".

  Wel goede gesprekken gehad overigens, over muziek maar ook over de stelling dat we, als samenleving, dankzij films en muziek zo'n vertekend beeld hebben gekregen van hoe intens 'liefde' zou moeten zijn, dat we daardoor misschien de neiging hebben gekregen om té snel 'is dit nou alles?' te denken. En ook wel over samenwonen en hoe lang je dan nog goed voor de dag probeert te komen tegenover je partner.

  Verder zou ik dit weekend de eerste voorronde van mijn eigen privé-programma 'Jewdols' hebben (mijn Joodse vriend M. had geen tijd om met me te lunchen, dus leken audities voor een nieuwe koshere vervanger me wel op z'n plaats), maar wegens budgetaire restricties (er wordt waarschijnlijk überhaupt niet geluncht dit weekend) is dat voor onbepaalde tijd uitgesteld. Inschrijven kan natuurlijk wel altijd!

  En, omdat het weer vrijdag is:

  Yvette: ,,Weet je wat ik voor Daan heb gekocht?"
  Ik: ,,Nou?"
  Yvette: ,,Een boek Spaans voor Dummies op reis en zo'n opblaasbare zwemband voor zijn vakantie in Costa Rica."
  Ik: ,,Weet je hoeveel mensen jaarlijks komen te overlijden doordat ze op zo'n zwemband te ver uit de kust gedreven zijn?"
  Yvette: ,,Precies! Dan kunnen ze in ieder geval niet verdrinken want ze hebben zo'n zwemband!"
  Ik: ,,Ik denk dat je je enkele kilometers van de kust af eerder zorgen maakt over verbranden in de zon, uitdrogingsverschijnselen, verhongering en haaien enzo."
  Yvette: ,,Neeeee joh... He bah, nu staat er ineens '27' op mijn Hyves! Dat heb ik niet ingesteld!"

  No feedback yet