« Druppels, druppels...Huisje, vloertje, kleedje »

  m'n echte journal begint...

  24-09-02

    21:55:00, by S p r k .   , 360 words  
  Categories: Categorie-loos

  m'n echte journal begint...

  Goed, dus dit is m'n eerste invoer. Ik ben eigenlijk nooit zo goed geweest in het beginnen aan dingen en zo... Hoe dan ook... Ben op dit moment naar een hele koele versie van Play Dead aan het luisteren - ook al is het een publieksopname.

  Het nummer dat ik echt heel graag wil horen is Wise Up van Aimee Mann (uit Magnolia, van de scene waarin alle personages redelijk f*cked zijn, en dan om de beurt het nummer meezingen - magisch). Best een depressievig nummer dat niet zo goed bij m'n huidige bui past, maar ach, nummers hoeven niet altijd aan te sluiten bij je state of mind, toch?

  Het is onwijs koud hier in Aalsmeer - ik kan niet wachten tot vanavond, als ik weer in m'n eigen appartementje in Amsterdam ben, de verwarming zo hoog kan zetten als ik wil, en lekker onder een dekentje naar slechte TV programma's kan kijken :) En daarna natuurlijk lekker tukken op de matras die op de grond ligt :)

  Nog even wachten tot mijn DVD speler en videorecorder klaar zijn met het maken van een kopie van 2 DVD's (Crush met Andie McDowell en Romeo and Juliet met Leonardo DiCaprio) zodat ik de band mee kan nemen naar m'n huisje in Amsterdam om ze op mijn TV/video alles-in-1 setje (waarvan het beeldscherm hetzelfde formaat heeft als een postzegel) te kijken. Ik heb een paar maanden geleden de eerste 20 minuten van Crush in de bioscoop gezien, en ik werd nogal opgewonden van de jonge meneer die erin speelde (weet alleen niet meer hoe hij heet - memo to me: zoek het uit) en daarna zijn mijn vriendinnen en ik naar een andere film gesneaked (Lilo & Stitch, om precies te zijn. Best leuk, maar totaal niet opwindend natuurlijk). En ik heb Romeo & Juliet een paar jaar geleden al gezien, en toen vond ik de dialogen echt walgelijk. Nu ik wat meer bekend ben met de stijl van Baz Luhrman (heb Moulin Rouge inmiddels al 400 keer gezien) denk ik dat ik R&J veel leuker ga vinden. Maar niet vanavond. Vanavond ga ik alleen nog wat muziek luisteren en lekker slapen :)

  No feedback yet