« Sprk en het tweede radio interviewSprk en de ambitieuze vriend »

  Maarten vindt mijn blog-titels stom :S

  22-05-07

    10:38:00, by S p r k .   , 238 words  
  Categories: Categorie-loos

  Maarten vindt mijn blog-titels stom :S

  Gisteren was het 's middags ineens, na een redelijk rustige dag, heel druk. We hebben een persbericht uitgestuurd, dat één van de kandidaten voor Mister Gay Netherlands zich heeft teruggetrokken uit de verkiezing. Hij komt oorspronkelijk uit Urk en zijn vader vond het allemaal maar niks.

  's Avonds ben ik met Luke, Diederik en Maarten naar de film The Reaping geweest. Als ik er een kaartje voor had moeten kopen zou de film vrij bagger geweest zijn. Maar nu ik er 'gratis' naartoe ben gegaan met mijn Pathé Unlimited kaart scoort 'ie alsnog een 'dikke prima'.

  Diederik wees me tijdens de film op iets belachelijks. Hilary ik-heb-twee-oscars-dus-ik-maak-nu-gewoon-weer-stomme-films Swank had iemand aan de telefoon... En toen werd de verbinding verbroken, want die meneer ging dood. En toen hoorde je heel duidelijk 'tuut tuut tuut' - het signaal dat de verbinding verbroken is. En Hilary bleef maar roepen ,,Hello? *tuut tuut tuut* Hello?!? Ben? *tuut tuut tuut* HELLO??!?"

  Hoe vaak doe je dat in het echte leven? Nog heeeeel lang ,,Hallo?" roepen terwijl het eigenlijk al heel duidelijk is dat de verbinding verbroken is. En hoe vaak maakt een lullig lampje een soort flitsend geluid als je het aan doet? Hoe vaak hoor je allemaal bliepjes en geluidseffecten als je op een computer bezig bent?

  En iedere keer als Hilary met gevaar voor eigen leven in een enge kelder en dergelijke rondliep, dacht ik bij mezelf ,,Molly, you in danger girl."

  No feedback yet