« Nouja!MrGay: Het verslag! »

  Martijn, je zit in een visuele cirkel!

  24-08-08

    00:40:11, by S p r k .   , 644 words  
  Categories: Categorie-loos

  Martijn, je zit in een visuele cirkel!

  Het was achteraf best een relaxed weekje. Ik was dinsdag nog steeds helemaal moe en kapot maar Daan, Yvette, Kris en ik zijn gaan eten bij restaurant Looks (vlakbij de Nieuwmarkt). Superlekker en relaxed! Dat was dan wel weer fijn. De entrecote was ook lekker, of zoals Evert (die ik een paar dagen later naar het restaurant gestuurd heb) zei: ,,Martijn, mijn god. Die entrecote is gewoon seks in een stuk vlees." Fijn om te weten dat ik zijn god ben, erkenning komt blijkbaar met de jaren.

  Donderdag hadden we een meeting op kantoor om de Mister Gay Netherlands verkiezing te evalueren en alvast wat beelden van de tv-registratie te bekijken. En nu schiet me ineens ook een opmerking van Caroline te binnen, die ik jullie niet wilde onthouden: ,,Martijn, je zit in een visuele cirkel!"

  Vrijdag was Evert jarig en gingen we knus lunchen met Maurits, Coty en Maarten. Daarvoor heb ik nog cadeautjes voor hem gekocht met Coty, en kwamen we eigenlijk vooral cadeautjes voor Maarten tegen. Daarom hebben we er op aangedrongen dat Maarten zijn verjaardag (ergens in oktober) ook moet vieren. Of, zoals Maurits het zei: ,,Je moet wel! Je hebt Crohn overwonnen! Oh nee, dat heb je voor de rest van je leven." Ik hou nog steeds heel veel van Maurits.

  Die avond ging ik met Coty en Paula naar de film Get Smart, die erg leuk was. En drie keer raden wie én naar dezelfde film ging én op dezelfde rij ging zitten als ik? Het was 17 en het was Turks, ik denk dat insiders aan die 2 kenmerken genoeg hebben. Oh en hij was met z'n vriendinnetje. Het is niet zozeer een klap in m'n gezicht dat die jongen nog steeds volhoudt dat hij hetero is, maar wel dat hij dan een vriendinnetje 'aanhoudt' dat van de Aziatische overtuiging is :P Maar goed, moet hij zelf weten. Ik heb in ieder geval al eerder gezorgd dat ook hij m'n nieuwe telefoonnummer heeft, zodat hij me nog eens kan bellen als hij een 'manifeste' homo wordt.

  Vandaag was het tijd om te gaan varen. Tjandra organiseert zo'n uitje 1 keer per jaar en gelukkig was het dit keer mooi weer. Ik ben een beetje verkouden dus ik heb er de helft van de tijd vrij lamlendig bijgezeten, maar ik heb alsnog vaak genoeg heel Christina Aguilera-achtig meegezongen met Lady Marmalade. Ook heb ik Luke flink vermaakt met mijn 'ik doe alsof ik zo hoog zing als Mariah Carey, door gewoon te fluiten'-trucje, en heb hem daar wel 5 keer helemaal plat mee gekregen. Ik denk dat Luke steeds meer en meer gaat inzien hoe leuk ik eigenlijk ben en dat hij me ten huwelijk had moeten vragen toen hij de kans nog had.

  Het was vrij moeilijk om een goede foto te maken in de felle zon maar deze kan er nog wel mee door. En Richard staat er ook superleuk op. Echt zoals ik me hem later wil herinneren:

  Rond 4 uur was het ineens tijd voor een food raid dus stond ik zomaar in een C-1000 waar ik nog nooit eerder was geweest. En mijn stoutse dromen kwamen uit: ze hadden er Beef Chimichurri van Knorr! Dé lekkerste variant uit de Wereldgerechtenserie, die ze pardoes ineens nergens meer lijken te verkopen (althans, niet bij Albert Heijn en de Vomar die allebei bij mij in de buurt zitten). Ik heb gehamsterd alsof mijn leven er van af hing:

  Poekie gaat donderdag weg. Ik ben haar nog even goed aan het uitwonen. Gisteren moest ik haar van 1 van de MrGay kandidaten van de bank duwen, vandaag heb ik haar bij wijze van 'ontdek je plekje' weer even op de galerij gezet. Vond ze niet zo gezellig. Terwijl ze zelf de hele tijd voor mijn voordeur staat met die authentieke 'kom we gaan op avontuur uit'-blik die ik zo goed van haar ken.

  No feedback yet