« Hi (Psapp)Nth Degree (Morning Wood) »

  Me (Meryl Streep)

  01-03-06

    01:21:32, by S p r k .   , 305 words  
  Categories: Manisch

  Me (Meryl Streep)

  Mission accomplished.

  Ik was met Gerrit, Obbie en de gebruikelijke Peppi's naar de sneak. Ik kreeg ook nog een kadokie van Obbie; zij heeft hele kittige postzegels laten drukken van een foto waar we allebei op staan. Gelukkig heeft ze de gepolijste zwart/wit versie van de foto gebruikt, op de kleurenversie ben ik echt een biggetje (qua teint dan, he).

  De sneak was een film over Pocahontas, met Colin Farrell. En aangezien we die inmiddels flink naakt hebben gezien, is al zijn overige werk direct redundant geworden. Toen na een uur bleek dat de film nog anderhalf uur zou duren, zijn Obbie, Gerrit en ik maar naar de Arc gegaan. Dit was overigens de 4e kutfilm op rij, in de sneak. Het kost geen drol, maar ik vraag me af of Pathe bezig is met een soort ontmoedigingsbeleid omdat de City bioscoop binnenkort toch dicht gaat.

  Eenmaal in de Arc aangekomen ging Obbie natuurlijk aan een Long Island Ice Tea, maakte ik ein-de-lijk kennis met de leuke Spanjaard die Splinter heeft opgeduikeld en informeerde ik naar de mogelijkheid tot het consumeren van sushi. De keuken was helaas al dicht, maar uiteindelijk kwam er toch een bord sushi (en een strawberry diaquiri, heel raar). Het was smollen geblazen en ik werd ook nog uitgecheckt door een Arabier. Goed, een wat oudere, onaantrekkelijke Arabier die me probeerde te verleiden door te knipogen en zijn lippen te tuiten, maar dat zien 'we' voor het gemak even door de vingers. Ik heb heel vriendelijk gewuifd toen het tijd was om de Arc bonne nuit te wensen.

  Morgen draait de Gay Classic Latter Days waar ik van mijn integratie-Marokkaan anno 2004 echt naartoe moest. Gehoorzaam en volgzaam als ik ben, zit ik dus morgen braaf in de bioscoop met nog 4.000 andere homo's, hopend dat ik niet spontaan een SOA oploop.

  No feedback yet