« Feest12:49 »

  Modern Things

  27-09-02

    16:00:00, by S p r k .   , 558 words  
  Categories: Categorie-loos

  Modern Things

  Goed, nog steeds geen bloed gesignaleerd in het slipje van een van mijn vriendinnen. Of, zoals zij het zelf zegt ,,Ik ben letterlijk nog geen druppel verder." We zijn er allemaal heel lacherig onder, maar het heeft natuurlijk nogal een impact. Hoewel ik van mijn vrouwelijke collega's hoor dat je door stress ook 'te laat' kunt zijn. Ze weten er zelf kennelijk alles van. Ik heb dan ook mijn vermoedens over een van de chickies die in mijn buurt zit. Als je het mij vraagt staat er over een paar maandjes wel weer beschuit met muisjes op tafel. Dit keer wil ik peettante zijn.

  Vanavond reis ik weer af naar het pittoreske Aalsmeer om mijn computer in te pakken en gereed te maken voor vertrek naar het hoopvolle Amsterdam. Dan kan ik eindelijk weer eens chatboyen... Shaking the hand of bad habits again...

  Verder is er een jongen die bij mij in de buurt woont (west of bos en lommer ofzo)... Heb hem al een keer in de tram gezien toen Mango en ik 3 plaatsen van elkaar verwijderd zaten wegens drukte, en dus via mobiele telefoons met elkaar moesten communiceren. Dat vond hij kennelijk nogal grappig, want toen we hem spontaan en toevallig 's avonds tegenkwamen in Soho bleek dat hij er al over had verteld aan de jongen die met hem mee was.

  Hoe dan ook... Het is een beetje een alternatief-achtige jongen. Niet HEEL erg fotomodel achtig mooi, maar daar val ik sowieso niet op. Maar goed; ik ben die jongen deze week dus letterlijk al 4 keer tegengekomen. 2 keer buiten bij De Koperen Hoorn en 2 keer in de tram. We groeten elkaar nooit, we kijken elkaar amper aan, maar ik voel me verwant :P

  En dan is er nog een andere jongen, die werkt in een winkel waar ik weleens een broodje haal. Het is inmiddels geverifieerd dat hij homo is. hij is niet helemaal mijn type, maar desalniettemin erg leuk. Het maakt ook niet uit of ik door 1 van zijn collega's word geholpen met mijn broodjes met internationale kazen; hij vindt altijd een manier om zich ermee te bemoeien (op een leuke manier natuurlijk). Hij ving ooit een telefoongesprek tussen Mango en mij op, waarin ik vertelde dat ik naar de notaris ging voor mijn huis, en sindsdien vraagt hij iedere keer naar m'n huis enzo.

  Nu wordt de vis duur betaald; hij werkt niet bepaald in een goedkope winkel, en op een gegeven moment ben je ook een beetje uitgekeken op alle internationale kazen en snak je gewoon weer naar een lekker (goedkoop) broodje met dood dier. Dus ben ik een tijdje niet meer in zijn winkel geweest. Toen ik van de week echter besloot een broodje met huisgemaakte kip/broccoli salade te scoren, vroeg hij (terwijl hij overigens vol overgave met een andere klant bezig was) weer hoe het ging met mijn huis. Ik vertelde hem dat ik de dag ervoor laminaat had gelegd, en dat de verhuizing nu wel erg dichtbij kwam. Op zijn vraag of het laminaat mooi was geworden, kon ik uiteraard niet anders antwoorden dan ,,Weet je, kom maar een keertje kijken". Dat vond hij prima, en met een ,,Okay dan" verliet ik de winkel terwijl ik vrolijker dan anders terugliep naar kantoor.

  Men. Can't live with them, can't drug them so they cannot do anything but love you.

  No feedback yet