« Blind item #6Blind item #5 »

  Nance heeft kattenaids en Amerikaanse bunny's zijn ordinair

  13-04-09

    04:09:00, by S p r k .   , 516 words  
  Categories: Categorie-loos

  Nance heeft kattenaids en Amerikaanse bunny's zijn ordinair

  Pieter en ik hadden ons voorgenomen om de dawn te breaken vannacht, en dat is ook gelukt: we zijn tot sluit in de Trut geweest. Ik was al een maand of twee niet geweest en ze hebben gewoon, zonder overleg, de bar verplaatst! We waren te laat want m'n achterband was weer lek (ik moet echt een keer die fucking Gay.nl-stickers van mijn fiets halen, ik staak mijn emancipatoire activiteiten!) dus ik moest even pompen. Gelukkig waren we nog nét op tijd om de laatste nummertjes in ontvangst te nemen. Andere meiden waren te laat en konden niet meer naar binnen.

  Binnen duurde het even voor de avond op gang kwam (lees: voordat de Bailey's haar werkje deed!) maar uiteindelijk kwam alles goed. Er was een geile Amerikaan die ineens halfnaakt als paashaas verkleed rondliep. Eerst leek het nog alsof hij ging uphooken met Sex-Robert (en daarmee zou hij dan in 1 weekend tijd beide twins hebben gehad, en wat ís dat toch met 'niet iedereen hoeft de achternaam van de gezelligste tweeling van Amsterdam te weten', je hebt je eigen reputatie in de hand weet je!), maar Robert wilde er uiteindelijk toch niet aan. Toen kwam de Amerikaan naar mij toe, zei 400x 'You're so adorable!' en reed zelfs even tegen me op. Oh, én hij kneep een paar keer in m'n kruis. Da's meer actie dan ik tot nu toe in heel 2009 heb gehad, dames en heren. Maar goed, hij was écht te dronken (en misschien ook wel aan de pillen), het was allemaal een beetje te ordinair en z'n vlucht ging al om 8 uur. Dus ik besloot om er maar niet heel erg op in te gaan. Het is nog te overzien als iemand van de weeromstuit je bed onderkotst, maar als 'ie te ver heen is om vervolgens te helpen het weer op te ruimen, dan heb je een verkeerde meisje mee naar huis genomen.

  Ik heb ook nog gesproken met Igor, waarmee ik vroeger weleens hing in de iT. Was gezellig. Ik moet toch maar weer vaker naar de Trut gaan en gewoon hup lekker veel alcohol drinken. Ik pik misschien niemand op maar als er bijkans een paar keer in je kruis geknepen wordt en je terloops ook nog de kans krijgt om een jongetje van 20 op te tillen, heb je al snel toch een prima avond gehad.

  Ik ga maar gewoon naar bed, en nog even wat afleveringen van Ally McBeal kijken. Die vrouw wist ook niet hoe het allemaal in z'n werk ging. Morgen op bezoek bij Maarten, die heeft nog steeds Crohn en hij heeft een operatie gewonnen waarbij ze een stuk van z'n darmen er tussenuit knippen. Hij ligt in het ziekenhuis waar ik altijd heen ging voor checkups toen m'n vingers gebroken waren, dus dat is hier om de hoek. Ik ga hem verrassen met gebrande afleveringen van RuPaul's Drag Race, het is volgens mij heel fijn om naar hysterische travestieten te kijken als je net uit je narcose bent.

  Heeft iemand anders trouwens ook het gerucht gehoord dat Nance tegenwoordig kattenaids heeft? Het arme kind.

  No feedback yet