« Bijna roze!Veer in m'n reet (of twee zelfs) »

  NEE DAT IS NIET OK!

  19-07-08

    01:39:05, by S p r k .   , 388 words  
  Categories: Categorie-loos

  NEE DAT IS NIET OK!

  De audities voor 'Schonie The Rivals' (wordt mede mogelijk gemaakt door de kaaaaaaaaaabel) zijn (nu al!) succesvol afgerond. Ik heb de Braziliaanse Schonie van mijn baas kunnen strikken en ik merk nu al dat ze véél grondiger is dan mijn vorige, Poolse Schonie (die dankzij mij op een héle nare manier met de vreemdelingenpolitie in aanraken is gekomen).

  Vanochtend stond ze om stipt 9:23 uur (dat is 9:00 uur Braziliaanse tijd) voor de deur, voor een zgn. 'nul-beurt'. Ik kan zelf ook wel weer eens een nul-beurt gebruiken, kan ik je vertellen. Ze ging meteen het kastje onder mijn gootsteen uitpluizen (ik wist bij wijze van spreken niet eens meer dat ik daar een kastje had), ze heeft de oven schoongemaakt, de badkamer nog eventjes lekker gedaan, mijn bureau een beetje opgeruimd, gedweild, gezogen, etc. Ik vind het heerlijk. Én ze heeft een lief briefje achtergelaten:

  ,,Hij Martijn,

  Ik did 2 hours extras. I need next time Anti Kall Ajax Double Power from the kithen. Soap from laminat. I' eat you cheetos OK.? Thanks!"

  Eh, nee, het is NIET okee dat je mijn cheetos hebt opgegeten. Ik stond alweer het nummer van de vreemdelingenpolitie in mijn iPhone op te zoeken toen ik zag dat ze ook het hoekje tussen mijn bed en balkondeur (waar Poekie al jaren woont en waar ik nooit meer kom) had schoongemaakt. Een soort Poekie-ontmoedigingsbeleid. Dus ik heb mijn contactpersoon bij de vreemdelingenpolitie wel op speed dial gezet, maar nog even niet opgebeld.

  Over 2 weken komt ze weer. Als het haar dan lukt om Poekie 'kwijt' te maken, dan mag ze voor altijd blijven (zowel 'bij mij in dienst' als 'in Nederland').

  Als ik íets ga overhouden aan dit hele Mister Gay Netherlands avontuur, dan is het toch wel mijn nieuwe beste vriendin Caroline (of gewoon 'Tanja', want het moet wel overzichtelijk blijven). Caroline is een hele mooie, pittige vrouw van 29. Ze bekende vandaag tijdens een zakelijke meeting dat ze vroeger last had van overgewicht, en toen antwoordde ik kordaat ,,Oh, dáárom ben je én knap én leuk!" Als het goed is hebben we maandag een road trip naar Tilburg (of all places) en ik heb afgesproken dat ik de muziek mag veroorzaken. Ik zit nog te twijfelen tussen My First Album van ons aller Vanessa, of de verzamelde werken van de Dolly Dots...

  No feedback yet