« Eh...Bitches quoten me en noemen niet eens mijn naam »

  Nou! Ik heb raar gedroomd, NIET NORMAAL!

  27-03-08

    23:31:44, by S p r k .   , 734 words  
  Categories: Manisch

  Nou! Ik heb raar gedroomd, NIET NORMAAL!

  Ik zit dus in een café, en daar zie ik Octavio. Jullie kennen Ocatvio waarschijnlijk niet, maar dat is een Spaanse jongen die vroeger weleens in de Trut kwam en waarmee ik ooit naar Chicken Little in de bioscoop zou gaan. Ik heb hem echt minstens 2 jaar niet meer gezien, dus ik vermoed dat hij terug is naar Spanje, of dood.

  Hoe dan ook, ik zie Octavio dus zitten, dus ik loop naar hem toe en vraag hoe het met hem gaat, wat er in de afgelopen jaren met hem is gebeurd. Hij zegt ,,Nou, het gaat niet zo goed, want ik blijk hiv te hebben." Ik ga er even bij zitten en we beginnen een heel serieus gesprek over zijn gezondheid en pillen en T-cellen en alles...

  ...tot ik vanuit mijn ooghoek een ex-klasgenootje van de middelbare school zie, Chantal. Chantal loog vroeger altijd dat ze werd misbruikt door haar vader. En ook dat ze na school een keer met de metro ging en dat ze in de metro ook misbruikt was door twee jongens. Op de middag van een heel moeilijk proefwerk heeft ze huilend tegenover de hele klas bekend dat alles gelogen was en toen hoefden we het proefwerk niet te maken. Die Chantal. Ik weet dat er heel veel mensen zijn die nog steeds contact hebben met mensen van de middelbare en zelfs lagere school, maar ik ben niet zoals die mensen.

  Maar goed, Chantal probeert vrij duidelijk mijn aandacht te trekken, terwijl ik midden in het serieuze hiv-gesprek met Octavio zit. Ik merk dat hij zich eraan begint te ergeren, dus ik besluit Chantal heel even te begroeten, in de hoop dat ze daarna snel weer aftaait.

  Terwijl ik met Chantal het standaard 'goh, wat doe jij nu?' gesprekje voor, komt mijn hetero ex-collega Hanno ineens aanlopen. Nee, hij komt binnenSTORMEN, alsof hij mij al uren aan het zoeken was en me nu eindelijk gevonden heeft. Hanno zegt ,,Martijn, ik heb een paar uur geleden besloten dat ik geen hetero meer ben, maar homo. En ik dacht, ik ken maar 1 andere homo en dat is Martijn, dus besloot ik je op te zoeken zodat we seks kunnen hebben, zoals homo's dat doen." Op zich raar, want Hanno is best een aantrekkelijke jongen maar ik kan me niet herinneren dat ik mezelf ooit betast heb terwijl ik aan Hanno dacht.

  Desondanks besluit ik dat Hanno en ik voortaan samen gelukkig door het leven zullen gaan, dus ik laat Octavio (mid-hiv-gesprek) en Chantal achter in de bar en Hanno en ik rijden heel snel naar huis. Maar niet écht naar huis, maar naar het huis van mijn ouders. Ik stel voor om even samen te douchen, dus al snel staan we samen, naakt, in de badkamer van mijn ouderlijk huis te douchen. Zonder enige vorm van erotiek, overigens.

  Ineens hoor ik de woonkamerdeur dicht vallen en iemand de trap oplopen. Ik zeg tegen Hanno ,,Volgens mij is dat mijn zus die thuiskomt." Vreemd, want in het echt heb ik helemaal geen zus. Wel een broer, die in ons ouderlijk huis op zolder woonde. Ik hoor vanuit de douche mijn zus inderdaad ook de krakerige zoldertrap oplopen en besluit heel even mijn hoofd uit de badkamerdeur te steken om gedag te zeggen. En weet je wie mijn zus blijkt te zijn?

  JANET JACKSON!

  Maar je weet hoe dat gaat in dromen, hele absurde dingen kunnen de normaalste zaak van de wereld zijn, dus ik zeg 'hoi' tegen Janet Jackson alsof ze inderdaad mijn zus is en bij mijn ouders op zolder woont. Ik vraag hoe het met haar gaat en ze zegt ,,Nou, ik kom dus net terug uit Las Vegas en het is daar echt zó tof! Je MOET erheen! Nu!" Hanno en ik zijn onszelf inmiddels, nog steeds zonder enige vorm van erotiek, maar wel allebei naakt, aan het afdrogen. En ik zeg ,,Luister, da's lekker makkelijk, om te zeggen dat ik nu naar Las Vegas moet, maar JIJ bent hier de Grammy Award winning zangeres met miljoenen dollars op haar bankrekening en ik heb geen cent te makken. Maar als jij betaalt dan gaan Hanno en ik NU met je mee naar Las Vegas!" Ik kijk Hanno aan, die breed glimlachend knikt. Janet zegt ,,Okee!" en even later zitten we met z'n drietjes in een vliegtuig naar Las Vegas.

  En toen ging de wekker.

  Wat zou het betekenen?

  No feedback yet