« Vrij-ie!IKE-JA! (okee, flauw) »

  oja Obbie had allemaal quotes maar die ben ik vergeten

  08-07-07

    12:20:00, by S p r k .   , 320 words  
  Categories: Categorie-loos

  oja Obbie had allemaal quotes maar die ben ik vergeten

  Toen Obbie voorstelde om door de grachten van Amsterdam te gaan varen op 7-7-7 was mijn eerste gedacht ,,Oh. Mijn. God." Ik vaar eigenlijk nooit. Ik heb Titanic 7 keer in de bioscoop gezien en Poseidon op IMAX, dus dan weet je het wel. Maar er gingen allemaal mensen mee die ik leuk vind en Obbie wilde graag dat ik mee ging, dus vooruit.

  Ik had mijn lenzen maar ingedaan en heb voor het eerst in járen een zonnebril gekocht. Prima. Ik weet niet goed wat het is, maar door het opzetten van een zonnebril voelde ik me ineens een héél klein stukje minder kwetsbaar ofzo. Dit is vast een beetje hoe het voelt als je je verkleedt als vrouw of als Sinterklaas, maar dan veel minder. Nouja, laat maar. Rare vergelijking. Oh en IKEA belde om door te geven dat het transportbedrijf contact met me op zou nemen om een afspraak te maken, ze komen mijn bank omruilen. Yay!

  Toen de boot aankwam bij de opstapplek mompelde ik nog ,,I don't see what all of the fuss is about. It doesn't look any bigger than the Mauritania." maar niemand reageerde. En daar gingen we. En het was echt heel leuk! Het weer viel onwijs mee! Tijdens het varen bleek het stiekem ook nog een soort Efteling attractie te zijn, want we kwamen langs alle speciale plekjes uit het leven van de moeder van Obbie. Het laatste uur heb ik op het voordek of hoe heet dat officieel gelegen, in de zon enzo.

  Eenmaal thuisgekomen bleek ik toch wel behoorlijk verbrand te zijn, maar gelukkig heb ik nog steeds hele goede make-up in huis, dus toen ik later die avond naar m.u.l.t.i.s.e.x.i. ging zag je daar niks meer van. En m.u.l.t.i.s.e.x.i. was gelukkig niet meer zo druk, maar wel weer heel warm. Ach ja.

  No feedback yet