« Double you, E E K E & D.Lente-nesteldrang »

  Ontrouwe Schonie

  29-06-07

    15:58:15, by S p r k .   , 280 words  
  Categories: Categorie-loos

  Ontrouwe Schonie

  Ik denk dat iemand bij de grote eierkoek-fabriek een kleine berekening heeft verneukt, want eierkoeken zijn deze week werkelijk OVERAL in de aanbieding! Ik heb gisteren bij Albert Heijn een stuk of 37 eierkoeken gekocht voor ? 1,69, dat leek me een knusse traktatie voor mijn collega's. En nu zag ik in de krant ook al een advertentie van Super De Boer staan, die hebben ook heel veel eierkoeken te koop voor heel weinig geld. Het is iedereen waarschijnlijk ontgaan, maar ik denk meteen aan een complot enzo.

  Gisteren kreeg ik een SMSje van Schonie. ,,Hi Martin! Today I go to Polen and I stay all next week. So I come to you after next week." Dat SMSje is wrong on so many levels. Ten eerste heet ik natuurlijk helemaal geen Martin! En las ik het goed, neemt ze zomaar even 2 weken vrij? Wie moet er dan in mijn huis stofzuigen en dweilen en mijn keuken schoonmaken en mijn badkamer ook? Ik zeker.

  Nou, mooi niet. Sterker nog; ik denk dat ik helemaal NIKS in huis ga doen tot zij er weer is. Dan kan ze genoeg kattenharen stofzuigen om 3 compleet nieuwe poezen van te bouwen. Een kennis stuurde me een steun-SMSje: ,,Goh, wat naar voor je. Schoonmaaksters van tegenwoordig toch. Kzou om haar dwars te zitten tegen de muren schijten." Maar dat gaat me dan weer net iets te ver.

  Vandaag is op kantoor de nieuwe eindredactrice begonnen. Loesje gaat namelijk weg. Dus geen ,,I'm right on top of that, Rose!" meer. Ik heb namens Yvette (zo heet ze) al een GAY.NL profiel aangemaakt met een nietsverhullende foto en de tekst ,,Ik ben swimsuit model, en jij?" Leek me wel pakkend.

  No feedback yet