« Op bezoek bij Annasola, la tercera parteErgens in een afvalbak op Schiphol ligt nu dus voldoende materiaal om een mini-Douglas mee te openen. »

  Op bezoek bij Annasola, part deux

  30-04-10

    17:43:17, by S p r k .   , 324 words  
  Categories: Categorie-loos

  Op bezoek bij Annasola, part deux

  Ik weet niet of het gebruikelijk is en of het überhaupt al bestaat, maar Annasola moet denk ik in een soort Farmville-praatgroep. We hebben gisteren via allerlei ingewikkelde rekenmethodes moeten berekenen hoe lang het nog duurde voordat bepaalde gewassen volledig gegroeid waren, en of ze daarmee nog net wel of juist net niet op tijd nog een gouden medaille kon halen. Ondertussen zat ik al twee uur met mijn jas aan klaar om naar het beloofde winkelcentrum te gaan!

  Nee hoor, ik zat ook maar een beetje te Facebooken en ik moest überhaupt nog douchen in mijn badkamer. Oh ja, had ik dat al gezegd? Ik heb hier dus m'n eigen badkamer incl. ligbad en toilet. Ik had dus een piepklein maar schilderachtig zomerhuisje verwacht, maar nee hoor? Het balkon alleen al is 1,5 keer zo groot als mijn volledige appartement in Amsterdam. En ik heb hier dus uitzicht op zee (thuis alleen op de Kostverlorenvaart!) en m'n eigen badkamer (ongeveer 4 keer zo groot als mijn badkamer thuis). Het is hier, op de zoete klanken van Anita Baker en Annie Lennox na, heerlijk rustig, met alleen Annasola die af en toe roept ,,Ik heb een graansilo gecollect! Da's niet alleen een fallussymbool, maar het is ook 2.000 coins waard! Dat wilde ik maar even zeggen!"

  Gisteren hebben we het grootste deel van de dag onze respectievelijke Farmville boerderijtjes bijgewerkt (nouja, ik heb een klein beetje geschreven, gewerkt en gesurft, ik heb natuurlijk geen virtuele boerderij, hallo), en 's avonds zijn we naar het winkelcentrum gegaan waar ik een aardige polo, overhemd en badhanddoek op de kop heb getikt, allemaal passende binnen het thema 'roze'. Ik ga vanavond nog even terug om te kijken of ik een bijpassende hoodie kan scoren. Morgen is het alweer tijd om naar Nederland te vliegen, maar gelukkig wel pas 's avonds. Dus ik kan overdag nog even het zwembad uitproberen, ik hoop dat het pikeygehalte aan de lage kant zal zijn...

  No feedback yet