« Goodnight and Go (Imogen Heap)Clouds Clear (Lamb) »

  Over The Water (The Cardigans)

  31-07-05

    13:38:26, by S p r k .   , 447 words  
  Categories: Categorie-loos

  Over The Water (The Cardigans)

  Allereerst: een foto van de Olsen Twins die mijn broek in mijn roze sokken aan het stoppen waren. En in die hoedanigheid moest ik langs de stoere verhuizers lopen, en toen over de callcentervloer. Juist ja. Ze zijn weer terug van vakantie

  Vrijdagavond kwam Nieuwe Sebas langs en hebben we Birth en Mr and Mrs Smith gekeken. Na anderhalf uur hadden we wel weer genoeg van die laatste film, dus zou Sebas de volgende ochtend het laatste half uur komen kijken.

  Zo gezegd, zo gedaan (precies!), en daarna kwam Sex-Robert ook nog. En hij had een heel fijn lief kadokie bij zich! Ik weet niet zo goed waar ik het verdiend heb, afgezien van het feit datik natuurlijk een fantastische vriend ben met spekjes enzo.

  Daarna zijn Sex-Robert, Nieuwe Sebas en ik naar het Amsterdamsche bos gefietst, om bij Boederij Meerzicht een pannenkoek te scoren tussen de pauwen. En een van de pauwen had net gebaard. Als je goed kijkt zie je nog wat vruchtwater op het koppetje van de linker minipauw.

  Al snel kwamen LeFruit en Radboud ook aan, en zijn we naar de waterfietsenstandplaats gefietst, en hebben daar 2 waterfietsen gehuurd. Het is alweer duidelijk wie al het werk moest doen.

  Precies, Sex-Robert ligt helemaal NIKS te doen, terwijl Nieuwe Sebas en ik keihard kniepijn aan het oplopen waren!

  LeFruit en Radboud hadden het samen ontzettend naar hun zin, en genoten zichtbaar van de waterfiets, het water, het bos en het mooie weer, terwijl ze het hadden over actualiteiten en de tijden van weleer.

  Toen het Kinder-Doe bad geen soelaas bood, wilden we nog een geitenmelk-softijsje gaan scoren op de geitenboerderij. Maar die waren net dicht! Terwijl overal bordjes stonden dat ze juist om een financiele injectie zaten te springen! Wat een amateuristische kutzooi! Het stonk er ook heel erg naar dieren, dat heb je in de stad helemaal niet. Schijtbeesten.

  Die avond zijn we in het openlucht theater in het Amsterdamsche bos (na eerst tussendoor weer naar huis te hebben gefietst) nog naar een voorstelling gaan kijken. Ik werd eerst ondergespoten met een soort promotie van een nieuw parfum, Autan for Men ofzo, wat echt te goor was en naar citroen rook. Het decor was echt fantastisch, en daar was helaas ook alles mee gezegd.

  Toen die ellende weer voorbij was, zijn we naar de stad gefietst en hebben we in de Arc iets gedronken. Er waren ook heliumballonnen, dus ik had het wel naar mijn zin. Tegelijkertijd was ik bekaf, ik had zeker 40 kilometer gefietst. Dus om 2 uur ging ik maar weer naar husi.

  En nu moet ik weer de stad in om iets met gevulde eieren te doen ofzo. BAH. Ik zeg: Kartoffelsalat!

  No feedback yet