« *zucht*ik ben een zondaar »

  Pa pa pada

  27-05-03

    23:44:00, by S p r k .   , 720 words  
  Categories: Categorie-loos

  Pa pa pada

  Dit weekend was best wel koel.

  Eerst een update over m'n moeder. Vorige week was ze helemaal kwetsbaar en ziek en was het einde nabij enzo, en heb ik heel fijn met haar gesproken, foto's bekeken, dat soort dingen. Ik ben zelfs bij mijn ouders blijven slapen, en daar was m'n moeder duidelijk erg blij mee. We hadden echt het idee dat het niet meer heel erg lang zou duren.

  Inmiddels is het meer dan een week later en is ze zowaar weer een beetje opgeknapt. Beter wordt ze natuurlijk niet meer, maar ze was al iets minder breekbaar. Met alle gevolgen van dien. Ik weet niet of je The Exorcist kent, maar dat idee zeg maar. Mijn moeder is nu weer heel vals, verwijtend, gefrustreerd en commanderend. Komt kennlijk door de medicijnen (en weten dat je niet meer lang te leven hebt is natuurlijk ook frustrerend), maar daardoor is ze vrij moeilijk inmiddels. Jammer - want op deze manier wil ik mijn moeder niet herinneren. Ik moet mezelf zelfs inhouden om niet tegen haar uit te vallen. Lukt trouwens niet altijd.

  Hoe dan ook; ik heb Zaterdag en Zondag meer dan genoeg afleiding gehad. Zaterdag was songfestivalavond bij Mango in de Bijlmer. Samen met Mango, nog wat homo's (bekend en onbekend) en 2 ex-collega's van mij hebben we gebiologeerd voor de TV gezeten. Turkije was koel, Nederland was heel goed, Engeland zoog (echt niet politiek, da's gewoon hun excuus voor het feit dat hun inzending zo vals was, dus) en Belgie sloeg, geheel naar verwachting, nergens op.

  Jody Pijper was de volgende dag bij Life & Cooking, en die snapte het volgens mij niet. ,,Ik mis het gala-gevoel!" Ja Jody, je bent dan ook heel oud, we hebben al een goede 30 jaar geen echt gala meer op TV gehad... ,,Dat televoting is niet ok, ík ga echt niet SMSsen." Kom er maar eerlijk voor uit, Jody, je kúnt gewoon niet SMSsen. Bovendien kun je altijd nog het 0900 nummer bellen. Dát kun je toch wel? Je bent best bekend met 0900-nummers. En het was best een 'lekker' nummertje. ,,Er moet weer een vakkundige jury komen!" Ja, allemaal mensen van jouw leeftijd. Dan had die Maltese hoer achter die piano gewonnen. Nét geen 'alle duiven op de dam'.

  Zondag waren we (Mango, Cruesli, 1XO en ik) in de Trut. 1X0 heeft iets gedaan tijdens Libelle Zomerweken, en had daar nog een badge van, en die hebben Mango en ik d.m.v. timeshare de hele avond opgehad. Ik ben nog NOOIT zo vaak aangesproken. Ik was uberhaupt een ontzettend mal en spontaan mensch dat het geweldig naar zijn zin had. Heb echt het idee dat ik nieuwe sisters heb ontdekt en een trede omhoog ben op de ladder van sociale vaardigheid.

  Terwijl Mango en 1X0 nog in de Trut waren, liep ik aangeschoten (en dus zingend) naar huis om even bij te komen. Daarna haalden Mango en 1X0 me op en stapten we (na wat wildplassen waar ik gelukkig niets mee te maken had) in het niet-geblindeerde busje van 1X0 en reden we naar Schiphol. Schiphol? Ja, want daar is de Burger King tenminste nog open na 4 uur 's nachts. De milkshakes waren op en de keuken was helaas niet erg sanitair verantwoord, maar daar heb ik gelukkig foto's van gemaakt om op te sturen naar de keuringsdienst van waren (zie foto).
  Burger KingNet goed. Naast ons lag een dubieus persoon (zie andere foto), maar die hebben we volkomen genegeerd.
  Op weg terug naar de auto hebben we nog even een rondje Schiphol plaza gedaan, en allerlei leuke entertainment-achtige dingen ondernomen (swingen op Trackin' van Billy Crawford, het liedje van Prijzenslag geneuried en op diverse kinderattracties gereden. Daar zijn geen foto's van, maar wel filmpjes.Gisteren (Maandag) naar Xmen2 geweest in Pathé Arena. Ik vond het wel heel erg koel eigenlijk. Jammer dat er een zwakbegaafd meisje achter ons zat, dat de behoefte had om de hele tijd de film aan zichzelf uit te leggen. ,,Oh, ze gaan nu vliegen!" Ja, DUH, dat zie je op dat FUCKING grote scherm RECHT VOOR JE HOOFD. Op een gegeven moment, tijdens een trailer van een slechte kung-fu film, nadat Mango zei ,,Goh, men neme een Matrix achtige formule, maar dan met Japanners." hoorden we zelfs dat het meisje achter ons het gevoel had alsof ze bij RTL Boulevard zat... Pardon?

  No feedback yet